Grupa "Audiokvartāls" kopā ar dziedātāju Dionu Liepiņu laiž klajā jaunu singlu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Grupa "Audiokvartāls" kopā ar dziedātāju Dionu Liepiņu
Grupa "Audiokvartāls" kopā ar dziedātāju Dionu Liepiņu Foto: publicitātes

Grupa "Audiokvartāls" sadarbībā ar producentu Mickeen un jauno dziedātāju Dionu Liepiņu, laiž klajā vasarīgu videoklipu dziesmai "Neuzgriez muguru".

Videoklipā grupas puiši veic ceļu no Rīgas uz Rēzekni, pa ceļam vācot pasažierus, kas beigās pārvēršas nelielā ballītē gan mašīnā, gan ceļmalā.

Video: "Neuzgriez muguru".

"Ideja bija parādīt to, ka nav jābaidās citiem palīdzēt. Tam uzreiz nav jābūt kaut kam lielam, var atvērt veikala durvis, padot kādam roku, kad nepieciešams, vai, kā šajā gadījumā, palīdzēt kādam kaut kur nokļūt. Ja mēs katrs dienā reizi neuzgriezīsim otram muguru un izdarīsim kādu sīku, labu darbiņu, mēs palīdzēsim veidot labāku, drošāku, smaidīgāku pasauli,” stāsta Idejas autors Ivars Ozoliņš.

Klips veidots sadarbojoties ar AK Prodmedia un Andri Koemecu un tas filmēts ceļa posmā Rīga - Rēzekne, jo tieši no turienes ir jaunā dziedātāja Diona Liepiņa, kura ir gan redzama, gan dzirdama video.

Dziesma ir iekļauta "Audiokvartāla" debijas albumā "Runa nav par naudu". To producējis elektroniskās mūzikas producents Mickeen, bet dziesmas tapšanā iesaistījušies arī Mārtiņš Gailītis (Marka), Jānis Niedra, Ritvars Šreibers un Deniss Smirnovs.

Mediju atbalsta fonda ieguldījums no Latvijas valsts budžeta līdzekļiem.

Par materiāla saturu atbild SIA "TVNET". Saturu veidoja Jānis Žildeš.

Foto: #SIF_MAF2020
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu