Tiešraides arhīvs: E-BaTCC 4.posms

TVNET Auto
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: J. Kalvāns

Svētdien no plkst. 20.00 TVNET tiešraidē norisinās „E-BaTCC” digitālās autošosejas ceturtais posms, kurā dalībnieki no visām Baltijas valstīm turpina cīņu par galveno balvu – pilnībā apmaksātu dalību īstās autošosejas sacīkstēs ar „BMW 325 CUP” klases automašīnu.

Čempionāta uzvarētājs piedalīsies Baltijas čempionāta 3. posmā „BMW 325 CUP” klasē ar BMW E90 sacīkšu automobili, kas spēj attīstīt 220 ZS lielu jaudu un aprīkots ar sporta amortizatoriem un visu nepieciešamo drošības aprīkojumu. Klase kļūst aizvien populārāka Baltijas valstīs, liecinot, ka digitālā „E-BaTCC” čempionāta uzvarētājam būs liela konkurence, debitējot īstās autošosejas sacensībās.

„E-BaTCC” čempionāta ceturtajā posmā sportisti sacentīsies Botniaring trasē Somijā, kur Baltijas čempionāta sacensības jau norisinājās 2019. gadā, kā arī bija plānotas šosezon, tomēr pandēmijas dēļ tika atceltas.

Virtuālā čempionāta vadībā nostiprinājušies lietuviešu sportisti. Pirmo vietu ieņem Karolis Jovaiša ar 58 punktiem, kuram seko Simonas Urbonas ar 40 punktiem un Edvinas Žadeikis ar 37. Ātrākais latvietis ir Andrejs Laipnieks, kurš ar 17 punktiem ieņem 13. vietu kopvērtējumā.

Foto: J. Kalvāns

„E-BaTCC” ir virtuālo sacensību čempionāts ar pieciem posmiem Baltijas reģiona trasēs. Kopvērtējuma uzvarētājs iegūs tiesības aizvadīt īstas sacensības ar BMW 325 CUP automobili Pērnavas „auto24ring” trasē Baltijas autošosejas čempionāta ietvaros. Baltijas autošosejas čempionāts sezonu sāks 27. jūnijā Kauņā, bet Rīgā pirmās sacensības paredzēts 26. jūlijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu