Zodiaka viedākās sievietes

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Šīs ir dāmas, kas iet cauri dzīvei ar augstu paceltu galvu - viņas ir pašapzinīgas, pašpārliecinātas un zina, ka ar savām prāta spējām spēj pārvarēt visus izaicinājumus. Par Zodiaka viedākajām dāmām vēsta portāls "Postimees".

Auns

Šīs ugunīgās dāmas jau kopš bērnības izrāda spilgtas līdera dotības, iekaro pagalma bērnu cieņu un uzticību, un izceļas sava vecuma bērnu vidū. Auna zīmē dzimušās bieži ņem iniciatīvu savās rokās - viņām tas patīk un izdodas, un šīs sievietes bieži vien nemaz neuztraucas par to, kā uz to raugās pretējā dzimuma pārstāvji.

Šīs dāmas ir ļoti izturīgas un ar augstu profesionālo potenciālu - viņas nebaidās no smaga darba, tostarp fiziskas piepūles. 

Auna zīmes pārstāves ir visai agresīvas, tādēļ nereti sastrīdas ar saviem līdzcilvēkiem, taču ātri vien meklē konflikta risinājumu, jo nemīl turēt ļaunu prātu. Šīs sievietes neļauj sabiedrības viedoklim ierobežot viņu izteiksmi un tur augstu savu kvalitātes latiņu - spēcīgas un erudītas personības.

Skorpions

Šīs ūdens stihijas pārstāves sevī iemieso gan izteiktu sievišķību, gan vīrišķību. Viņas ļoti meistarīgi prot manipulēt un ietekmēt savus līdzcilvēkus, kā arī ir apveltītas ar spēju "redzēt cauri" gandrīz vai jebkuram sarunbiedram. Tas kombinācijā ar šo dāmu intelektuālo potenciālu padara viņas par teicamām līderēm.

Pirms rīkošanās šīs Zodiaka zīmes pārstāves kārtīgi apdomā visus iespējamos variantus un potenciālās sekas - pat spontānus lēmumus viņas noved līdz to loģiskajam galam. Šīs dāmas vienmēr izvēlas kvalitāti pāri kvantitātei. Viņas spēj skaidri izteikt savas domas un lieliski balansē ģimenes dzīvi ar savām personīgajām ambīcijām.

Mežāzis

Šīs uz karjeru tendētās dāmas jau kopš bērnības ir nopietnas un nosvērtas. Viņas lieliski saprotas ar pretējā dzimuma pārstāvjiem, stingri kontrolē savas emocijas un gandrīz nekad netiek "iedzītas stūrī" kādā asākā strīdā. Mežāža zīmē dzimušajām ir raksturīgs zināms spīts, kas viņām palīdz sasniegt nospraustos mērķus.

Šīs dāmas parasti ir ļoti erudītas un lieliski prot likt lietā savas zināšanas. Viņas ir kritiskas un vērīgas, tādēļ draugi nereti vēršas pie viņām pēc padoma. Mežāža zvaigznājā dzimušās nav gatavas izlikties muļķīgākas, nekā patiesībā ir, - ja viņām kādā situācijā būs virsroka, Mežāža zīmes pārstāves to neslēps.

Ūdensvīrs

Šīs dāmas visu savā dzīvē uzrauga ar racionalitāti - viņām lieliski izdodas distancēties no sarežģītām situācijām un ar vēsu prātu atrast pareizos risinājumus. Ūdensvīra zīmē dzimušās nereti ir plaši zināmas ar savu līdzsvarotību, iztēli un aukstasinību.

Šīm sievietēm ir ļoti plašs interešu loks, un viņas nepārtraukti domā par jauniem konceptiem un idejām. Viņas nemitīgi domā par problēmām un to risinājumiem, tādēļ ļoti reti rīkojas neapdomīgi. Zem šā zvaigznāja dzimušās tāpat ir apveltītas ar lielisku humora izjūtu un kreativitāti, ko bieži vien novērtē viņu līdzcilvēki.

Jaunava

Zemes stihijas pārstāves Jaunavas vienmēr uztur interesi par dažādām tēmām, tādēļ ir ļoti labas sarunu biedrenes. Viņas nemitīgi domā, izsver un analizē, tādēļ atrod risinājumus pat šķietami neatrisināmām problēmām.

Šīs dāmas parasti ir vispusīgi attīstītas - viņas pratīs gan salabot izlietni, gan stundām ilgi runāt par kādas filosofiskas problēmas risinājumiem. Spēja uztvert lielu informācijas apjomu un to likt lietā ir viena no viņu veiksmes atslēgām.

Šīs pragmatiskās dāmas tāpat ir izteiktas perfekcionistes, kas izraisa līdzcilvēku cieņu un atzinību, turklāt ir ar spēcīgu "morālo kompasu" - reti kuram nenoder šo dāmu padomi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu