Spiegu spēlītes turpinās

Klajā nāk "Kondora" otrā sezona
TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Max Irons
Max Irons Foto: kadrs no seriāla

Pēc skatītāju atzinīgi vērtētās spriedzes trillera "Kondors" (Condor) pirmās sezonas atgriežas ilgi gaidītā seriāla otrā sezona. Tā aicina aizraujošā piedzīvojumā, sekojot stāsta turpinājumam par lielās politikas aizkulisēm  un noslēpumiem, kas apvij ietekmīgus cilvēkus augstos amatos. Arī jauno sezonu, ko iespējams vērot "LMT Viedtelevīzijā", veidos desmit spraigas epizodes, kuru izveidē izmantotas jaunākās filmēšanas tehnoloģijas un specefektu radīšanas iespējas.

Seriāla pirmajā sezonā CIP aģents Džo Tērners (Max Irons) kļūst par aculiecinieku profesionāli organizētai, aukstasinīgai slepkavībai, kurā tiek nogalināti visi viņa tuvākie kolēģi, bet viņam vienīgajam izdodas izglābties. Tērnera rīcībā nonāk informācija par teroraktu, kas apdraud miljoniem valsts iedzīvotāju. Slēpjoties no slepkavām un varas iestādēm, kas vaino viņu kolēģu slepkavībā, Tērners cenšas atklāt patiesību un novērst draudus sabiedrībai.

Otrajā sezonā seriāla galvenais varonis Džo Tērners atklāj bīstamu sazvērestības plānu, kura īstenošanas gadījumā varētu ciest daudzu nevainīgu cilvēku dzīvības. Viņš izmisīgi mēģina atrast kādu, kurš varētu palīdzēt apturēt tuvojošos katastrofu. Džo mēģina atklāt to, kas notiek CIP sistēmas iekšienē, taču arvien vairāk un vairāk cilvēku, kuriem viņš uztic šos bīstamos noslēpumus, tiek noslepkavoti visdažādākajos veidos. Viņam neatliek nekas cits, kā glabāt šo plānu kā vislielāko noslēpumu un darīt visu iespējamo, lai tas nenonāktu nepareizajās rokās.

Seriāla otrās sezonas rullītis.

Aktieru sastāvā otrajā sezonā gaidāmas izmaiņas, jo liela daļa atveidoto varoņu pirmās sezonas laikā gāja bojā. Galvenajās lomās arī otrajā sezonā ir īru izcelsmes angļu aktieris Maks Airons, kurš atveido CIP analītiķi Džo jeb Džozefu Tērneru, kā arī Konstance Zimmere, Tobijs Leonards Mūrs, Ēriks Džonsons, Treisija Kreina, Roza Rollinsa, Viljams Hurts un citi.

"Kondors"
"Kondors" Foto: publicitātes

Seriāla "Kondors" pirmās un otrās sezonas sižets balstīts amerikāņu autora Džeimsa Greidija (James Grady) novelē "Sešas Kondora dienas" (1974). Jau 1975. gadā tapa viena no pirmajām noveles ekranizācijām "Trīs Kondora dienas", ko veidoja amerikāņu režisors Sidnijs Polaks – ar Robertu Redfordu, Feju Danaveju un Klifu Robertsonu galvenajās lomās

Ieskats seriāla otrās sezonas filmēšanas aizkadros.

Raksts tapis sadarbībā ar "LMT Viedtelevīziju".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu