Nacionālā teātra "Baltajā kubā" – "X paaudzes" noslēdzošā epizode

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Klēras lomā Līga Zeļģe
Klēras lomā Līga Zeļģe Foto: publicitātes

25. jūnijā plkst. 19 "Baltajā kubā" ar Endrjū stāstu noslēdzas pēc Daglasa Koplenda romāna motīviem veidotā "X paaudze". Endrjū lomā Kaspars Zvīgulis.

Nacionālā teātra e-teātra spēles laukumā "Baltais kubs" no 28. maija līdz 25. jūnijam režisore Ināra Slucka veidoja trīs stāstus.

Atklāšanas epizode ir izvērsts ievads, kurā Endrjū iepazīstina ar saviem jaunajiem draugiem, īpašu uzmanību pievēršot Dāgam, bezjēdzīgajam darbam birojos un jaunā laikmeta terminoloģijas izveidei jeb X paaudzes leksikai.

Kaspars Zvīgulis
Kaspars Zvīgulis Foto: Ekrānuzņēmums

2. epizodē skatītāji tika iepazīstināti ar Klēru un viņas dīvaino ģimeni, tiek noskaidrots, kāpēc no āra kafejnīcām regulāri pazūd knaģi, kas nodrošina papīra galdautu turēšanos uz galda virsmas, un kā vislabāk atrast ceļabiedrus, ja gribas bēgt no mājām. Klēras lomā Līga Zeļģe.

3. epizode ir pagaidu noslēgums, kurā Endrjū nolemj beidzot pastāstīt arī par sevi, vientulību un alkoholisko kokteiļu spēcīgo vilinājumu.

E-teātra “X paaudzes” trešā stāsta radošā komanda: režisore – Ināra Slucka, aktieris – Kaspars Zvīgulis, tehniskie risinājumi – Reinis Suhanovs, video mākslinieks – Mārtiņš Dāboliņš, video inženieris – Toms Zeļģis, gaismu mākslinieks – Oskars Pauliņš, skaņu režija – Gints Rutks, producente – Linda Helviga, ierakstu nodrošina – tiesraides.lv.

Pēc pirmizrādes "Zoom" tikšanās ar Ināru Slucku, Kasparu Zvīguli, Mārtiņu Dāboliņu un Jāni Vimbu. Skatītājiem būs iespēja tiešsaistē gan izteikt viedokli un vērtējumu, gan ieklausīties radošās komandas pieredzē un viedoklī par aktiera un tēla, dzīves un mākslas attiecībām un daudzām citām skatītājiem interesējošiem tēmām. Radošā komanda skatītājus ievedīs tajā teātra profesionālajā pasaulē, kura lielākajai daļai skatītāju parasti ir slēgta.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu