Svētdienas horoskops: nerīkojies pāri savām iespējām! (1)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: pexels.com

Uzzini, ko sola zvaigznes!

AUNS Priekšplānā izvirzīsies attiecības ar otro pusīti. Centies būt maigs un iejūtīgs pret partneri, izrunāt visas pēdējā laikā sakrājušās nesaskaņas. Ja izdarīsi visu iepriekš minēto, izjutīsi patiesu gandarījumu.

VĒRSIS Redzot sevi spogulī, kādam Vērsim galvā radīsies uzmācīga doma: ir laiks veltīt enerģiju ārējā veidola uzlabošanai. Tava šā brīža apņemšanās būs apsveikšanas vērta, rezultāti būs patiesi iepriecinoši!

DVĪŅI Pilnīgi iespējams, nolemsi, ka ir pienācis īstais brīdis palutināt sevi ar lielākiem vai mazākiem pirkumiem. Galvenais, nepārtērē savus līdzekļus, noteikti izvairies no kredītsaistību uzņemšanās!

VĒZIS Var būt grūtāk sabalansēt vēlmes, emocijas ar reālajām iespējām. Šis nav piemērotākais mirklis, kad veikt lielākus pirkumus vai risināt saimnieciska rakstura jautājumus. Labāk veltīt laiku savam hobijam.

LAUVA Veiksmīga diena komunikablajiem Lauvas zīmes pārstāvjiem. Tev nesagādās nekādas grūtības pievērst apkārtējo uzmanību, izpelnīties viņu apbrīnu, komplimentus. Šis ir brīdis, kad izdosies radošas ieceres.

JAUNAVA Šobrīd vari kļūt neraksturīgi sapņains, aizdomājies par dzīves romantisko, bezrūpīgo pusi. Fantāzijas aizvedīs tevi tālu prom no realitātes, kas ļaus pienācīgi atslēgties no ikdienas nebūšanām.

SVARI Mēness Svaru zīmē noteikti veicinās tavu šarmu, tieksmi pēc estētikas un romantikas savā apkārtnē. Šis ir atbilstošs mirklis, lai īstenotu visu veidu mākslinieciskās ieceres, apmeklētu saviesīgus pasākumus.

SKORPIONS Ir vērts pasekot pašsajūtai. Ja tevi māc nogurums, necenties par katru cenu apmeklēt nosprausto treniņu, labāk atpūties uz nedaudz pasīvākas nots. Šobrīd ļoti ieteicama būtu masāža.

STRĒLNIEKS Tuviniekiem var rasties vēlme doties nelielā izbraucienā pie dabas, kas savā ziņā sakritīs ar tavām vēlmēm. Varbūt kopīgi pievērsīsieties nelielām sportiskām aktivitātēm, copei vai laivošanai.

MEŽĀZIS Situācija tā vien liks pievērst lielāku uzmanību laulības dzīvē notiekošajam. Visticamāk, gan tev, gan partnerim būs daudz kas sakāms, vairāki temati, kuri prasīs drīzu un skaidru risinājumu.

ŪDENSVĪRS Apliecināsi to, ka esi gatavs baudīt dzīvi visplašākajā nozīmē. Tu vēlēsies piedzīvot patiesi krāšņas, pat nedaudz ekstrēmas izjūtas. Vienīgais, kas tev jāpatur prātā, – nerīkojies pāri savām iespējām!

ZIVIS Ja garastāvoklis nebūs no labākajiem, tad draugi, paziņas ātri vien to spēs padarīt daudz gaišāku. Šobrīd tev ieteicams doties cilvēkos, smelties jaunas idejas, tikties ar radošām, iedvesmojošām personībām.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu