Horoskopi visai nedēļai (1)

Ko stāsta zvaigznes?
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Uzzini, ko sola zvaigznes no 29. jūnijs – 5. jūlijs.

29. jūnijs – 5. jūlijs

AUNS Nedēļas sākums piemērotāks jau iesāktu lietu realizēšanai. Savukārt jaunus projektus, fundamentālas pārmaiņas darba jomā vēlamāk pārcelt uz nedēļas otro pusi! Tavi pieņemtie lēmumi brīžiem var tikt balstīti uz mirkļa emocijām, kas nebūs tas pareizākais variants. Kopumā panākumi šonedēļ lielā mērā būs atkarīgi gan no tā, cik lietišķu nostāju spēsi saglabāt, gan no tā, cik saskanīgas, diplomātiskas attiecības ar līdzgaitniekiem spēsi uzturēt. Brīvdienās noteikti velti vairāk laika ģimenei, atpūtai!

VĒRSIS Nav izslēgts, ka lielāku nozīmi spēlēs dzīves romantiskajā lauciņā notiekošais. To spēcīgāk izjutīs tieši brīvie Vērši. Nebaidies sekot savai sirdsbalsij, tā tevi novedīs pie vēlamā rezultāta! Profesionālajās lietās esi pretimnākošāks, elastīgāks attiecībā pret sadarbības partneriem, padotajiem. Mēģini pēc iespējas prasmīgāk sabalansēt savas vajadzības ar apkārtējo vēlmēm. Zvaigznes silti iesaka būt dubulti uzmanīgam, kārtojot finansiālos jautājumus. No darba brīvajā laikā atslēgties no ikdienas uztraukumiem vislabāk ļaus fiziska rakstura aktivitātes.

DVĪŅI Tevi vilinās radošās, sabiedriskās lietas. Neapšaubāmās saskarsmes dotības palīdzēs risināt visdažādāko veidu pārrunas, gūt augstākstāvošo atzinību un panākt sev izdevīgākus nosacījumus. Derētu vēl piešauties meistarīgāk izmantot analītiskās spējas, jo tad pavisam noteikti tev izdosies plūkt uzvaras laurus. Emocionālajā ziņā nedēļa var būt patiesi neprognozējama. Tavs garastāvoklis būs gluži kā dzīvsudraba stabiņš. Lai vairotu emocionālo līdzsvaru, tev ik pa brīdim vajadzēs no sirds izrunāties ar kādu uzticamu cilvēku.

VĒZIS Ja vien nodrošināsies ar pietiekamu gribasspēku, neatlaidību un pacietību, spēsi īstenot turpat visus mērķus, kurus nostādīsi savā priekšā. Liela loma sasniegumos var izrādīties arīdzan apstākļu sakritībai, nejaušībai. Svarīgi, lai tu prastu sekmīgāk saskatīt un arīdzan izmantot mirkļa radītās iespējas. Nekautrējies enerģiskāk aizstāvēt savas intereses, nepieciešamības gadījumā paslavēt sevi. Laulības ostā šonedēļ solās iet diezgan karsti. Pielūko, lai sakāpinātās emocijas neveicina konfliktus.

LAUVA Kopumā auglīga un radoša nedēļa, kurā spēsi ne vien apliecināt savas aktiera dotības, mākslinieciskos talantus, bet arī veiksmīgi tikt galā ar sarežģītākiem aprēķiniem, pētnieciskajām aktivitātēm. Nedēļas sākumā vēlams atturēties no lielākiem pirkumiem, vairāk domāt par iekrājumu veidošanu. Kādai Lauvai nedēļas gaitā var rasties nepieciešamība pievērsties ar tieslietām, mantojumiem saistītiem jautājumiem. Privātajā dzīvē tev šonedēļ smaidīs veiksme. Tu lieliski sapratīsies ar partneri.

JAUNAVA Tās Jaunavas, kuras pratīs veiksmīgi lietot savas analītiskās un organizatoriskās prasmes un savienot tās ar diplomātiskumu un atsaucību, arī gūs pamanāmākos rezultātus. Nav izslēgts, kāds no

tuvinieku vidus vērsīsies pie tevis pēc padoma, morālā atbalsta. Nedēļa var sniegt lieliskas iespējas uzspodrināt profesionālo reputāciju, izveidot jaunus lietišķos kontaktus. Nedēļas nogalē vislabprātāk laiku pavadīsi kopā ar ģimenes locekļiem.

SVARI Tu soļosi pa dzīvi, kā uzvarētājs. Pašpārliecinātība un spēja rast kopīgu valodu ar dažādu uzskatu piekritējiem palīdzēs gan darba gaitās, gan ārpus tām. Nedēļa ir piemērota kā profesionālo jautājumu risināšanai, jaunu zināšanu apguvei, tā arī privātās dzīves sakārtošanai. Galvenais, lielajā steigā centies nepārpūlēt nervu sistēmu, veltīt pienācīgi daudz laika atpūtai, sev tīkamām aktivitātēm. Materiālās dabas jautājumus vēlamāk kārtot nedēļas vidū.

SKORPIONS Nedēļu iesāksi uz patīkamas, nesteidzīgas nots. Pilnīgi iespējams, izdosies rast risinājumu jautājumiem, kuri jau labu laiku nav devuši tev mieru. Filozofiski noskaņotie Skorpioni var daudz aktīvāk pievērsties ezoteriskajām lietām, pārcilāt mūžsenos eksistenciālos jautājumus. Nedēļas otrajā pusē visu uzmanību koncentrēsi darbā notiekošajam. Ja reiz tev būs kas uzticēts, to paveiksi godam! Brīvdienās alksi paveikt ko saimniecībā noderīgu, paliekošu.

STRĒLNIEKS Nav izslēgts, šonedēļ īpaši sarosīsies ar dzīves māksliniecisko pusi, izklaidi, reklāmu un vidutāju pienākumiem saistītie Strēlnieki. Panākumos liela nozīme būs tam, cik veiksmīgi spēsi rast risinājumus dažādām nestandarta situācijām, lietot radošu pieeju lietišķajiem jautājumiem. Ikdienas gaitās lieti noderēs tev piemītošais dzīvesprieks, atvērtība un draudzīgums. Pilnīgi iespējams, iegūsi jaunus, patiesi aizraujošus kontaktus.

MEŽĀZIS Tev padosies visu veidu analītiskais darbs. Lieliski tiksi galā ar saimnieciski organizatoriskajām lietām, ar grāmatvedību, jurisprudenci, apdrošināšanu saistīto. Līdzgaitnieku vidū izcelsies ar labām profesionālajām zināšanām, diezgan apjomīgu, daudzpusīgu pieredzi. Nebūs nekāds brīnums, ja tev izdosies labot savus ienākumus. Laulības dzīvē spēsi uzturēt mierīgu, harmonisku noskaņu, viegli rast kopīgu valodu ar otro pusīti.

ŪDENSVĪRS Nedēļas sākums ir veiksmīgs, lai risinātu lietišķos jautājumus, sakārtotu neskaidrības ar sadarbības partneriem, ģenerētu jaunas biznesa idejas. Būtiska nozīme sasniegumos izrādīsies tavam kontaktu lokam. Proti, šonedēļ ieguvēji būs tie Ūdensvīri, kuriem ir plašs paziņu loks. Lai vairotu savas panākumu iespējas, centies saglabāt maksimāli sistemātisku, nesteidzīgu pieeju darba jautājumiem, neļaut apkārt valdošajai steigai izsist sevi no līdzsvara. Nedēļas nogalē tieksies pēc domubiedru sabiedrības.

ZIVIS Pielūko, lai sapņainība, emocionālais noskaņojums nesāk pārlieku manāmi ietekmēt tavas koncentrēšanās spējas, attiecīgi arī profesionālos panākumus. Ja spēsi saņemties, pārvarēt vājuma brīžus, zvaigznes

noteikti neliks liekus šķēršļus ceļā uz sasniegumiem! Attiecībās ar otro pusīti būsi ļoti jūtīgs, romantisks, patiesi rūpēsies, lai partneris sajūtas īpašs, novērtēts. Brīvdienās varēsi nesteidzīgi ļauties garākām pārdomām par dzīvi, sasniegto.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu