"Saldējuma sezona" ir klāt

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Ozols "Saldējuma sezona"
Ozols "Saldējuma sezona" Foto: publicitātes

Reperis Ozols laiž klajā jaunu videoklipu dziesmas "Saldējuma sezona" remiksam, kura atlasīta no gandrīz divdesmit remiksu konkursā iesūtītiem darbiem.

Dziesmai sākotnēji iekļauta Ozola un Katapullt albumā "Kruīza kontroles zēni".

Remiksu veidojis "Kristaps ritms".

Dziesmas pamatā ir atmiņas par laiku, kad Ozols izdeva savu debijas albumu "Cieņa un mīlestība", kam nākamgad apritēs 20. gadu jubileja.

Video klipa autors ir Andrejs Skurjats (Dree). 

Ozola izsludinātajā dziesmas remiksa konkursā bijā pieteikušies un savas versijas iesūtījuši deviņpadsmit bītmeikeri, taču par piemērotāko tika atzīta "Kristapa ritma" versija.

"Liels paldies visiem par lielo aktivitāti, ļoti īsā periodā tika iesūtītas 19 audio remiksu versijas, negaidīju ka atsaucība būs tik liela," tā Ozols.

Atgādinām, ka Ozols 21., 22. un 23. augustā aicina apmeklēt koncertu sēriju "Sporta Live", kurā gaidāma viņa jaunā albuma prezentācija, kas ieplānota trīs daļās - trīs vakaros pēc kārtas Rīgā, Sporta 2 kvartāla iekšpagalmā. Šie koncerti ir kā alternatīva sākotnēji ieplānotajam lielkoncertam Lucavsalā. Pateicoties vairākiem viesdeklamētājiem, katrs koncerts saturiski atšķirsies. Piedalīsies gan jaunās paaudzes hiphopa zvaigzne Prusax, gan Viņa, Fiņķis & PRAGAII, grupa "Tehnikums" u.c. Uz katru koncertu pieejamas vien 500 biļetes.

Biļetes pieejamas "Biļešu serviss" kasēs.

Iepriekš iegādātās biļetes uz Ozola koncertu "Lucavsala live" ir derīgas uz jebkuru no esošajām pasākuma dienām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu