Vīrietis nejauši internetā nopērk 28 Tesla automobiļus (3)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Tesla Model 3
Tesla Model 3 Foto: Reuters/ScanPix

Iepirkšanās internetā ir aizraujošs process, jo tas ietver kārotās preces meklēšanu, atlasi un samaksāšanu, pēc kā sākas nedaudz mokošs gaidīšanas laiks līdz brīdim, kad pastkastītē būs pārsteigums vai arī zīmīte, ka jādodas uz tuvējo pasta nodaļu pēc dāvaniņas. Globālās koronavīrusa pandēmijas laikā populāras kļuva auto izstādes un pat automobiļu tirdzniecība internetā. Ir jauki, ja var pasūtīt mašīnu tiešsaistē un pēc laika tieši tāds automobilis stāv pie mājas durvīm. Tomēr kādam vīram Tesla Model 3 pirkšana sanāca tāda, ka par to tagad runā puse pasaules. 

Patlaban pieejamākais auto Tesla Motors produktu klāstā ir Model 3. Nelielo sedanu sev bija iecerējis iegādāties arī kāds vīrietis Vācijā, turklāt ne tikai tāpēc, ka bija pienācis laiks nomainīt ģimenes līdzšinējo auto - Ford Kuga, bet arī tāpēc, ka pandēmijas laikā valsts subsīdijas elektroauto pircējiem ir vēl lielākas.

Kā sociālajā vietnē Reddit raksta vārdā neminētā vīrieša dēls, tēvs vēris vaļā interneta pārlūku un taisnā ceļā devies uz Tesla.com mājvietu. Viss būtu noticis tā, kā jānotiek, ja vien interneta lapu nebūtu piemeklējušas tehniskas problēmas.

Foto: Reuters/ScanPix

Proti, katru reizi, kad mašīnas pircējs spiedis pogu, ar kuru tiek apstiprināts pasūtījums, lapā parādījusies kļūda. Viņš mēģinājis atkal un atkal, līdz viņa vēlmes pieņemtas. Nekavējoties gan sekojis nepatīkams pārsteigums, jo izrādījies, ka Tesla.com pieskaitīts ne vien veiksmīgais, bet arī visi 27 neveiksmīgie pasūtījumi un viņam jāmaksā 1,4 miljoni eiro, tai skaitā 100 eiro par katru auto neatgriežama pirmā depozīta formā.

Laimīgā kārtā Tesla piekrita izņēmuma gadījumam un vīrietim nebūs jādomā, kur dabūt 1,4 miljonus un vēlāk likt 28 mašīnas. Tāpat viņam tiks atmaksāts arī sākuma depozīts pilnā apmērā.

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu