Latvijas Banka atsāks Kredītu reģistra izziņu izsniegšanu klātienē

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Krists Spruksts / LETA

Latvijas Banka trešdien, 1.jūlijā, atsāks Kredītu reģistra izziņu izsniegšanu klātienē, aģentūra LETA noskaidroja Latvijas Bankā.

Centrālās bankas publiskotā informācija liecina, ka no 1.jūlija Latvijas Banka atsāks Kredītu reģistra izziņu izsniegšanu fiziskām personām un juridisko personu pārstāvjiem ne tikai elektroniskā veidā, bet arī klātienē - vēršoties Latvijas Bankas kasēs Rīgā, K.Valdemāra ielā 1B.

Vienlaikus Kredītu reģistra izziņas joprojām var saņemt elektroniskā veidā. Kredītu reģistrs elektroniskā veidā pieejams nepārtraukti gan brīvdienās, gan darba dienās.

Latvijas Banka personai par sevi Kredītu reģistrā iekļautās ziņas izsniedz bez maksas klātienē Latvijas Bankas kasēs Rīgā, K.Valdemāra ielā 1B, elektroniskā veidā Kredītu reģistra vietnē https://manidati.kreg.lv, uz oficiālo elektronisko adresi, kā arī pasta sūtījuma veidā.

Kredītu reģistrs ir valsts informācijas sistēma, kuru ir izstrādājusi un uztur Latvijas Banka. Kredītu reģistrā Latvijas Banka vāc, uzkrāj un glabā ziņas par Kredītu reģistra dalībnieku un ierobežotu Kredītu reģistra dalībnieku klientiem un klientu galviniekiem, viņu saistībām un to izpildes gaitu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu