Mārupē 1000 apmeklētājus priecēs "Queen" dziesmas (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
"Queentessence"
"Queentessence" Foto: publicitātes

Trešdien, 1. jūlijā, kad Latvijā atkal ļauts pulcēties brīvdabas pasākumos līdz 1000 cilvēkiem, notiks grupas "Queen" mūzikas koncertšovs. Mārupē ar leģendārās grupas dziesmām uzstāsies pašmāju tā dēvētā "tribute" grupa "Queentessence" ar solistu Rihardu Sauli.

Uzstāšanās ir daļa no vasaras koncertu cikla "Saulrieta koncerti Mārupē" programmas. Saulrieta koncerti Mārupē norisinās jau trešo gadu, piedāvājot brīvdabas koncertus un kino seansus.

Grupa "Queentessence" kopā ar solistu Rihards Sauli ir radījusi koncertprogrammu, kura balstīta uz britu rokgrupas "Queen" muzikālajiem darbiem, atklājot to esenci. 

"Mūsu mērķis ir sniegt klausītājiem vēl neatklātas emocijas, izjust un līdzpārdzīvot "Queen" mūziku dzīvajā izpildījumā," 

uzsver grupas līderis.

"Queentessence" (Rihards Saule)
"Queentessence" (Rihards Saule) Foto: publicitātes

Saulrieta koncertu programmā iekļauta arī UFO jeb Kaspara Upaciera un grupas uzstāšanās, kā arī filmas “Četri balti krekli” brīvdabas kino seanss.

Jūlijā uz Saulrieta koncertu skatuves kāps Jānis Stībelis, kā arī grupas “Linga,” “Pērkons,” “Riga Reggae,” “Čipsis un Dullais” un “Eolika.”

Biļetes nopērkamas www.aula.lv, www.saulrietakoncerti.lv un mobilajā aplikācija Mobilly. Pasākuma biļešu skaits ir ierobežots.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu