Liepājas rokklubs "Fontaine Palace" atsāk koncertdarbību

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
"Fontaine Palace"
"Fontaine Palace" Foto: Publicitātes foto

Liepājas rokklubs "Fontaine Palace" ar 3. jūliju sāk iknedēļas koncertsēriju. Jūlijā notiks Fēliksa Ķiģeļa, "Jauno Jāņu orķestra", "Colt" un "Riga Reggae" koncerti ierobežotam apmeklētāju skaitam.

Kā pirmais no vasaras koncertsērijas notikumiem minams Fēliksa Ķiģeļa koncerts 3. jūlijā. Tāpat kā daļa pārējo kluba vasaras koncertu izpildītāju, arī Fēlikss šo uzstāšanos ieplānojis kā īpašu notikumu, gatavojot vairākus pārsteigumus saviem klausītājiem gan programmā, gan grupas sastāvā.

Fēlikss Ķiģelis
Fēlikss Ķiģelis Foto: publicitātes

10. jūlijā uz kluba skatuves kāps Jura Kaukuļa grupa „Jauno Jāņu orķestris”, kas jau ziņojusi, ka šis koncerts ir retā apvienības uzstāšanās šovasar un īpaši tai grupa gatavo klubam atbilstošu, jestru un enerģisku programmu.

Savukārt 17. jūlijā „Fontaine Palace” uzstāsies Harija Zariņa rokgrupa „Colt” (kurai šis visdrīzāk būs vienīgais koncerts Liepājā šovasar), bet 24. jūlijā – pašreiz zināmākā un aktuālākā Latvijas reggae apvienība „Riga Reggae”, kura, kā ierasti, „Fontaine Palace” spēlēs pilnā sastāvā.

Visu „Fontaine Palace” jūlija koncertu maksimālais apmeklētāju skaits ir valstī noteiktie 100 cilvēki, tādēļ biļešu apjoms ir stingri ierobežots.

Koncerti sāksies plkst. 20:00, ieeja no plkst. 19:00. Klubs "Fontaine Palace" atrodas Liepājā, Dzirnavu ielā 4 un ir viens no Latvijas vecākajiem rokklubiem, šogad atzīmējot tā 15. gadadienu.

Biļetes uz koncertiem pieejamas gan kluba bārā, gan interneta vietnē www.ticketshop.lv un līdz 3. jūlijam par īpaši izdevīgu cenu iespējams iegādāties arī kopīgu biļeti uz visiem četriem šobrīd izziņotajiem koncertiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu