Dončičs atbildējis skeptiķiem par savu "slikto sportisko formu" (3)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Dalasas "Mavericks" līderis Luka Dončičs noraidījis iepriekš izskanējušās runas, ka viņš būtu sliktā sportiskajā formā. 

"Mavericks" ir viena no 22 komandām, kuras gatavojas NBA sezonas turpinājumam pēc Covid-19 pandēmijas izraisītā pārtraukuma.

Dalasa šonedēļ atsāka treniņus. Tiesa, spēlētājiem nodarbībās atļauts strādāt individuāli ar diviem treneriem, kuriem ir uzvilkti cimdi un maskas. Vienlaicīgi treniņu bāzē drīkst atrasties astoņi spēlētāji. Viņiem gan nav atļauts spēlēt vienam pret otru.

"Ļoti ilgojos pēc basketbola, vienkārši gribu spēlēt. No kluba puses neesmu saņēmis nekādus jautājumus. Atkārtošos, es vienmēr esmu gribējis spēlēt basketbolu," "The Dallas Morning News" sacīja Dončičs. 

Viņš par sevi dzirdējis, ka ir sliktā fiziskajā formā. 

"Lasīju, ko par mani raksta presē, bet, ja godīgi, man ir vienalga, jo tikai es pats zinu, kādā kondīcijā esmu. Vērtēju to kā labu. Līdz mačiem Orlando es uzņemšu formu," norādīja 21 gadu vecais Dončičs. 

Dončičs Amerikā atgriezās salīdzinoši nesen. Viņš uz laiku bija devies uz dzimto Slovēniju. 

Plānots, ka "Mavericks" komanda 8. jūlijā dosies uz Orlando, kur 22 klubiem paredzēts spēlēt NBA sezonas turpinājumā.

Dončičs arī pastāstīja par savu saikni ar Kristapu Porziņģi. Pirms pandēmijas duets demonstrēja teicamu sniegumu. 

"Galdu galā, mēs kopā neaizvadījām nemaz tik daudz spēļu. Taču esmu pārliecināts, ka viņš turpinās progresēt katrā spēlē, katru dienu, trenējoties un spēlējot," pauda Dončičs. "Mēs vienkārši vēlamies pēc iespējas vairāk uzvarēt. Dosimies turp, neizjūtot nekādu spiedienu, cenšoties sasniegt savus mērķus."

Pirmā spēle pēc pārtraukuma "Mavericks" komandai paredzēta pret Hjūstonas "Rockets" vienību 1. augustā plkst. 4.00 pēc Latvijas laika.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu