Ceļu satiksmes negadījumos cietuši 16 cilvēki, pieķerti seši dzērājšoferi

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Ceļu satiksmes negadījums. Ilustratīvs attēls
Ceļu satiksmes negadījums. Ilustratīvs attēls Foto: Pixels.com

Aizvadītajā diennaktī satiksmes negadījumos uz Latvijas autoceļiem cietuši 16 cilvēki, to skaitā viens gājējs un četri velosipēdisti, informēja Valsts policijā (VP). Pieķerti arī seši dzēr'jšoferi un viens autovadītājs narkotisko vielu iespaidā. 

Ceturtdien valstī kopumā reģistrēti 68 ceļu satiksmes negadījumi, no tiem 14 bijuši ar cietušajiem. 12 avārijās bijis viens cietušais, bet divās - divi.

Diennakts laikā Rīgas reģionā notikuši 28 ceļu satiksmes negadījumi, Latgalē - 17, Kurzemē un Vidzemē - pa desmit, bet Zemgalē uz ceļiem fiksētas tikai trīs avārijas, liecina VP apkopotie dati.

Tāpat azvadītajā diennaktī uz Latvijas ceļiem aizturēti seši autovadītāji, kuri pie stūres bija sēdušies alkohola reibumā, un viens, kurš bija lietojis narkotiskās vielas.

Rīgas reģionā diennakts laikā pieķerti trīs dzērājšoferi un viens narkotikas lietojušais autovadītājs, Kurzemē apturēti divi alkohola reibumā pie stūres sēdušies cilvēki, bet Vidzemē - viens.

Aizvadītajā diennaktī uz Latvijas ceļiem likumsargi noformējuši 80 administratīvā pārkāpuma protokolus par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu. Valstī kopumā par dažādiem satiksmes noteikumu pārkāpumiem policisti noformējuši 187 protokolus, liecina VP apkopotā informācija.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu