BMW ar skaļiem uzrakstiem - greizsirdība vai tomēr atjautīgs joks? (12)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Facebook/Sadursme

Tīmeklī neskaitāmas reizes redzēts, kā kādam automobilim cilvēka dusmu un atriebības kāres uzplūdos nācies spēcīgi ciest. Tagad kaut kas līdzīgs novērots tepat Latvijā, tiesa gan, ne kā atriebības izpausme, bet gan kā atjautīgs joks.

Lai vai kā, kāda BMW X5 saimnieks sava glītā automobiļa vietā pēkšņi attapies pie tāda paša modeļa automobiļa, taču ar neglaimojošiem lieliem, baltiem uzrakstiem uz mašīnas aizmugures, sāniem, arī motora pārsega. Pēc tiem var noprast, ka pie konkrētā BMW stūres sēž "krāns", kurš spēris sānsoļus, jo mašīnas labajā pusē no jumta līdz sliekšņiem bija rakstīts "Marek, es ceru, viņa bija tā vērta".

Atceroties tīmeklī redzētos gadījumus, kad greizsirdības dēļ automobiļi tiek aplīmēti, apķēpāti, pārkrāsoti un pat sabojāti ar kalnrūpniecības cērti, sākumā rodas priekšstats, ka arī šajā gadījumā pie vainas ir kādas personas nepatika pret kādas citas personas izdarībām. Ļoti liela gan ir varbūtība, ka šis ir joks, ko izspēlējuši augstāk minētā Mareka draugi, jo populārajā vietnē BMW Power pirms pāris dienām kāds lietotājs lūdzis padomu, vai kādam nav ideju, kur dabūt viegli nomazgājamu baltu krāsu, lai varētu noķēpāt F85 sērijas BMW X5. Sakritība?

Foto: Ekrānuzņēmums no BMW Power
Komentāri (12)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu