Horoskopi visai nedēļai

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Unsplash

Uzzini, ko sola zvaigznes no 6.-12. jūlijam.

AUNS Nedēļa, visticamāk, iesāksies ļoti rosīgi. Tu meklēsi iespējas padarīt savas ikdienas gaitas produktīvākas, ieviest tajās dažādas novitātes, jauninājumus. Nedēļas vidus paies uz apātiskas, pasīvas nots. Var būt nedaudz grūtāk saņemties īstenot darbus, kuri īsti neizraisa interesi. Daudz labāk veiksies tiem Auna zīmes pārstāvjiem, kuri saistīti ar radošo dzīves sfēru. Tu vairāk laika veltīsi mīlas jomai, dzīves bezrūpīgajai pusei. Darba nedēļas izskaņā modīsies jauni enerģijas krājumi, kuri atkal liks tev pievērsties darāmajam ar simtprocentīgu atdevi.

VĒRSIS Droši vari turpināt iesāktās lietas un arīdzan mēģināt startēt jaunus projektus. Saskarsmē ar līdzgaitniekiem būsi atvērts, draudzīgs un pretimnākošs. Pateicoties savam personiskajam šarmam, spēsi iegūt jaunus kontaktus un nostiprināt jau esošos. Naudas jautājumus un juridiskās nianses vēlamāk kārtot pašā nedēļas sākumā! Savukārt, sākot ar ceturtdienu, vari nopietnāk veltīt laiku privātās dzīves jautājumiem, mājas saimnieciskajām lietām. Brīvdienās ieteicams pievērsties aktīvai atpūtai.

DVĪŅI Nedēļu centies iesākt uz rāmas nots. Neskrien ar galvu sienā, rūpīgāk pārdomā savus lēmumus, sacīto. Ja ir jātiekas ar priekšniecību, nebūtu slikti, ja tu jau laikus izstrādātu rīcības plānu, nodrošinātos ar pārliecinošu argumentāciju! Nedēļas vidū esi saudzīgāks pret savu nervu sistēmu, atturies no palielinātas garīgās slodzes. Vairāk laika pavadi patīkamās nodarbēs. Nedēļas izskaņā var rasties iedvesma paveikt ko radošu, inovatīvu. Nav izslēgts, pievērsīsies jaunam hobijam.

VĒZIS Šīs nedēļas laikā ne reizi vien var piemeklēt sajūta, ka tavs pacietības mērs ir pilns līdz malām. Taču tavs galvenais uzdevums būs nenolaist rokas, nezaudēt savaldību un turpināt iesāktos darbus! Jo pašaizliedzīgāk tu rīkosies, jo pamanāmākus rezultātus sasniegsi. Saskarsmē ar mīļoto daudz kas būs atkarīgs no konkrētā mirkļa noskaņojuma. Taču visā visumā partneris spēs nomierināt, līdzsvarot tavu emocionālo stāvokli, sniegt morālu atbalstu.

LAUVA Alksi pēc dzīves baudām, kas būs jūtams tavā uzvedībā, runas manierē. Nav izslēgts, ļausies kaislīgai mīlas dēkai vai arī azartiski pievērsīsies sportiskām aktivitātēm. Zvaigznes nepārprotami iesaka būt apdomīgākam ar grādīgajiem dzērieniem un lielākiem pirkumiem! Ja iespējams, vispār šonedēļ atturēties gan viena, gan otra pasākuma. Profesionālajā jomā svarīgākos darbus vajadzētu veikt pašā darba nedēļas sākumā un tad nogalē. Nedēļas vidus nav piemērotākais laiks atbildīgu pienākumu veikšanai.

JAUNAVA Nedēļa būs saspringta, patiesi noslogota ar darba jautājumiem. Kādai Jaunavai var risināties būtiski notikumi, kuru iznākums noteiks tālāko karjeras attīstību, izaugsmi. Lai veicinātu

panākumus, esi drošāks savos lēmumos, nekautrējies uzņemties iniciatīvu un lieku reizi atgādini priekšniecībai par saviem līdzšinējiem sasniegumiem. Ģimenes dzīvei var atlikt mazāk laika, nekā gribētos. Taču tu pratīsi tuviniekiem kompensēt uzmanības trūkumu no savas puses.

SVARI Tu mācēsi panākt līdzsvaru starp savām vēlmēm un reālajām iespējām. Tieši diplomātiskās spējas, nosvērtība, kā arī draudzīgums palīdzēs kaldināt panākumus. Personīgajā dzīvē pastāv lieliskas iespējas nolīdzināt attiecību sarežģījumus ar otro pusīti, gūt vienotu skatījumu uz nākotnes plāniem. Nav izslēgts, ka šobrīd sevi labāk apliecinās Svari, kuri atrodas uz radošās skatuves, ir saistīti ar mākslu visplašākajā izpratnē. Brīvajiem zīmes pārstāvjiem var pavīdēt perspektīvas sastapt to īsto un vienīgo.

SKORPIONS Vēlams piesardzīgāk risināt juridiskos jautājumus, sevišķi ar mantojumiem saistītos. Vēlamāk izmantot profesionāļa palīdzību, pat tad, ja tev pašam ir saprašana dotajos jautājumos. Tas tādēļ, ka šoreiz būs nepieciešams neitrāls, bet objektīvs skatījums uz lietām. Nopietnus finansiālos darījumus vēlamāk kārtot nedēļas otrajā pusē. Savukārt organizatoriskās, ikdienišķās lietas tev nesagādās nekādas problēmas visas nedēļas garumā. Brīvdienās mēģini izbrīvēt laiku atpūtai pie dabas.

STRĒLNIEKS Ja reiz būsi uzstādījis mērķi, tad skaidrs, ka darīsi visu iespējamo, lai kāroto sasniegtu. Nebūtu slikti brīžiem ieklausīties apkārtējo padomos, it sevišķi no gados vecāku cilvēku puses. Centies pēc iespējas reālistiskāk novērtēt savus spēkus, nepārforsēt ar pienākuma nastas apjomu. Tu pats taču skaidri apzinies, ka galējības praktiski vienmēr noved pie problēmām, nevis apmierinoša rezultāta. Kur tevi gandrīz noteikti pavadīs veiksme, tas ir mīlas lauciņā!

MEŽĀZIS Svarīgi censties uzturēt pēc iespējas saskanīgākas attiecības ar kolēģiem, sadarbības partneriem. Šonedēļ lielu lomu spēlēs tieši simpātiju, antipātiju moments un mazāk racionālie apsvērumi. Nebūtu slikti, ja tu varētu izmantot atvaļinājuma iespējas, jo dzīves bezrūpīgā, jautrā puse solās nest daudz pozitīvu emociju, kā arī tik nepieciešamo atslodzi no ikdienas steigas un uztraukumiem. Nav izslēgts, ka šonedēļ labāk sapratīsies ar jaunāka gada gājuma līdzcilvēkiem.

ŪDENSVĪRS Pateicoties savam apķērīgumam un oriģinālajam domu gājienam, tev izdosies izbaudīt panākumu saldo garšu. Ja vēl apstākļi ļaus rīkoties pietiekami brīvi, neatkarīgi, jutīsies patiesi brīnišķīgi. Šonedēļ vislabprātāk darbosies komandā, jo apkārtējo klātbūtne iedvesmos, savā ziņā uzlādēs jaunām idejām. Mājas dzīvē tava uztvere var saasināties. Centies nepievērst tik lielu uzmanību maznozīmīgiem strīdiem ar partneri. Labāk meklē veidus, kā padarīt kopdzīvi krāšņāku, daudzpusīgāku un harmoniskāku.

ZIVIS Rēķinies, ka nedēļas sākumā tev vairāk nāksies veltīt uzmanību lietām, kuras neizraisa ne mazāko interesi, proti, vajadzēs strādāt galvenokārt pienākuma vadītam. Taču nedēļas otrajā pusē situācija sola uzlaboties, jo tevī modīsies jauni enerģijas krājumi, savādāks skatījums uz darba rutīnu. Kāds Zivju zīmes pārstāvis var nolemt paplašināt savas profesionālās zināšanas. Varbūt tas pat nozīmēs mācības ārpus valsts robežām, dažādos kursos, semināros. Mājas solis būs rāms un patīkams.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu