Noorganizē sev ekskluzīvu kāzu foto sesiju Melngalvju namā!

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: publicitātes

Tiem, kas jau sen ir kārojuši noorganizēt īpašu foto sesiju vai video filmēšanu Melngalvju namā, šis ir labākais laiks to izmantot!

Pašlaik Melngalvju nams ir atvērts apmeklētājiem – ekskursantiem četras dienas nedēļā. Savukārt trīs dienas nedēļā – pirmdienās, otrdienās un trešdienās viss Melngalvju nams ir pieejams individuālām foto un video sesijām. Šajā laikā aicinām ikvienu interesentu Melngalvju namā rast savu radošo ideju īstenošanu.

Izvēlētajā laikā interesentiem ir pieejamas visas Melngalvju nama telpas. Greznās zāles, vēsturiskie kabineti un viduslaiku pagrabi, kā arī pavisam nesen atvērtais salons, kas rada īpaši intīmu gaisotni, un Zilā nama gvardes zāle ar rokoko mākslas stila interjeru.

Foto: publicitātes

Fotosesijas Melngalvju namā ir iecienījuši jaunie pāri kāzu dienā vai laulātie – kāzu gadadienās, topošās jaunās ģimenes – romantiskam bildināšanas brīdim, mākslinieki – savu radīto apģērbu vai mākslas darbu kolekciju iemūžināšanai, uzņēmēji – produktu fotografēšanai, savukārt draudzenes, draugi un kolēģi – kādam īpašam notikumam. Melngalvju namā uzņemtās fotogrāfijas ir izcilas un bieži vien tiek novietotas goda vietā, rādītas radiem, draugiem un bērniem, tās gadu desmitiem atsauc atmiņā svarīgus un skaistus dzīves brīžus.

Foto: publicitātes

Tāpat nama telpās ļoti radoši var izpausties, veidojot mūzikas, reklāmas vai individuālos video klipus.

Majestātiskās gleznas, spožie, vitrāžām rotātie logi un greznās sofas veidos izcilu fonu gan fotogrāfijās, gan video ierakstos.

Sīkāku informācija par pieteikšanos var meklēt šeit 

Foto: publicitātes
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu