Steidzot atzīmēt laimestu loterijā, autovadītājs Ganā notriec piecus cilvēkus

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Auto pēc avārijas. Ilustratīvs attēls
Auto pēc avārijas. Ilustratīvs attēls Foto: Pixabay

Laimests loterijā ir liels notikums, lai cik liela būtu iegūtā naudas summa. Kādam 30 gadus vecam bezdarbniekam Ganā laimētie 1200 sedi jeb aptuveni 200 eiro bija pietiekami, lai viņš "zaudētu prātu" un ar drauga mašīnu neprātīgā ātrumā dotos uzspīdējušo veiksmi atzīmēt.

Viņa līksme gan nebija ilga, jo no prieka satrakojies Vizdoms Kpodo, milzīgā ātrumā mēģinot apdzīt motociklu un automašīnu, zaudēja kontroli pār savu braucamo un ietriecās ēkā. Tajā atradās 41 gadus veca sieviete ar saviem trim bērniem un vēl kāda 70 gadus veca sieviete. Visi pieci cilvēki gāja bojā notikuma vietā.

Pēc avārijas Kpodo aizbēdzis no traģiskā notikuma vietas, tomēr vēlāk pats labprātīgi ieradies policijā. Viņa vadītajā automašīnā pēc negadījuma atrastas pudeles ar stiprajiem alkoholiskajiem dzērieniem. 

Laimests loterijā par katalizatoru uzskatāms arī traģēdijai 2019.gada novembrī Hiklijā, Lesteršīrā. Tur kāds 43 gadus vecs brits loterijā laimēja 40 000 mārciņu. Naudu viņš notērēja, pērkot prostitūtu pakalpojumus un iegādājoties auto. Kad sieva atklāja vīrieša aizraušanos un konfrontēja viņu, vīrietis nogalināja abu dēlus, uzrakstīja atvadu vēstuli un izdarīja pašnāvību.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu