Adriana Miglāne par grūtniecību: "Acīmredzot bija īstais laiks" (3)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Dziedātāja Adriana Miglāne, kura augustā kļūs par māmiņu pirmdzimtajam, nule atklājusi jaunas detaļas par savu grūtniecību un attiecībām ar bērniņa tēti. 

Miglāne viesojās Lauras Saulītes "YouTube" raidījumā "Generation Famous", kur runāja arī par savu grūtniecību.

Dziedātāja atminas pagājušo rudeni, kad negaidīti uzzināja par savu grūtniecību. "Nebija tā, ka tas bija super plānoti. Man šķiet, ka daudzām sievietēm ir tā, ka vienkārši tas notiek, un viss.

Acīmredzot bija īstais laiks. Protams, ka tas bija pārsteigums.

(..) Es to dienu, man liekas, nekad mūžā neaizmirsīšu. Tas ir tā, kad tev vienā brīdī iziet cauri visas emocijas, kas sievietei vispār pastāv - prieks, laime, bailes... Visas!" - atklāta ir Miglāne.

Uz jautājumu, vai viņai nebija bail, ka grūtniecības dēļ varētu apstāties kādi radošie darbi, viņa atbild noraidoši: "Es iedomājos, kā man dzīve tagad turpināsies, bet ne reizi nebiju iedomājusies, ka man varētu kaut kas apstāties. (..) Man tas [grūtniecība] ir ļoti liels prieks, tā ir vislielākā laime, kas var būt sievietei. Man galvenais ir mans bērniņš."

Adrianas sociālajos tīklos nevar atrast nevienu fotogrāfiju, kurā būtu redzams bērniņa tētis, un, kā skaidro dziedātāja, tā ir viņas pašas izvēle. "Es nesaku, ka kādreiz neielikšu ar viņu bildi. Droši vien es to izdarīšu, bet es tā jau esmu ļoti daudz atvērusies saviem sekotājiem, (..) negribu vēl savu mīļoto cilvēku šajā burbulī mest, lai uz viņu skatās vēl. (..) Man nav pienākums stāstīt par manām attiecībām," Saulītes raidījumā stāsta Miglāne.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adriana Miglāne (@adrianamiglane) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adriana Miglāne (@adrianamiglane) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adriana Miglāne (@adrianamiglane) on

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu