Bērns ieslēdzas mašīnā; vecākiem nākas saukt glābējus (3)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Neapskaužamā situācijā nonākusi kāda ģimene, kura bija grasījusies doties ceļā ar savu auto, taču pēc zīdaiņa ielikšanas mašīnā pēkšņi aizcirtušās mašīnas durvis un nācies saukt palīgā glābējus.

Auto aizslēdzās mirklī, kad zīdainis auto salonā atradās viens pats. Līdz ar to pārbiedētajiem vecākiem nekas cits neatlika, kā par notikušo ziņot dienestam 112, un jau pavisam drīz automobili ielenca vesels pūlis dažādu operatīvo dienestu darbinieku, ziņo raidījums Degpunktā.

"Ekipāža, ierodoties notikuma vietā, konstatēja, ka abi vecāki ir uz vietas, un tie paskaidroja, ka pēc pastaigas ielikuši bērnu bērnu sēdeklītī, bet atslēgas palikušas pie bērna. Kamēr viņi gājuši uz savām sēdvietām, bērns nospiedis podziņu uz pults  un mašīna aizslēgusies," stāsta Rīgas pašvaldības policijas Ziemeļu pārvaldes inspektors Lauris Saveļjevs.

Šajā situācijā palīgā nāca Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta darbinieki, kuri ātri vien atvēra auto un atbrīvoja bērnu. Tā kā bērns mašīnā bija atradies 15 minūtes, mediķu tālāka palīdzība pēc viņa apskates nebija nepieciešama. 

"Šoreiz viss beidzās labi," - tā RPP inspektors.

Šis gadījums beidzās laimīgi, tomēr vēlreiz atgādinām, ka bērnus un mājdzīvniekus mašīnā atstāt nevar, jo vasaras laikā auto salons pat ar pavērtiem logiem uzkarst ļoti strauji un ievērojami.   

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu