Fūre no Tallinas šosejas "noslauka" ceļa strādnieku busiņu (6)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Fūre no Tallinas šosejas "noslauka" ceļa strādnieku busiņu
Fūre no Tallinas šosejas "noslauka" ceļa strādnieku busiņu Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Tallinas šosejas 26. kilometrā, kur pašlaik notiek remonts, ceļa malā bija apstājusies strādnieku mašīna Renault Trafic, un pie tās stūres sēdēja viens no darbiniekiem. 

Kāds fūres vadītājs, kas tuvojās no Saulkrastu puses, balto busiņu un tā piekabi gan nepamanīja, un notika sadursme, vēsta raidījums Degpunktā.

"Es braucu aiz citas fūres, nepamanīju," stāsta avārijas izraisītājs un piebilst, ka palīdzējis busiņā esošajam cilvēkam izkļūt no samīcītā vraka, pie viena paužot cerību, ka viņam viss būs kārtībā.

Uzreiz pēc smagās sadursmes uz notikuma vietu tika izsaukti neatliekamās medicīniskās palīdzības darbinieki un policisti.

Pēc aculiecinieku teiktā, Renault busiņa vadītājs pēc negadījuma bijis pie samaņas, taču pats paiet nav varējis. Mediķi vīrieša veselības stāvokli novērtēja kā vidēji smagu, bet stabilu un aizveda cietušo uz slimnīcu.

Ceļu policisti veica arī avārijas izraisītāja pārbaudi, kurā secināts, ka viņš pie stūres bija sēdies skaidrā. Citas nianses, piemēram, vai ceļa strādnieki bija pietiekamā skaitā izvietojuši brīdinošos signālus un zīmes, tiks noskaidrotas izmeklēšanā. 

Komentāri (6)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu