Paradoksāli, bet fakts - 333 Ziemas kauss noslēgsies vasaras vidū!

TVNET Auto
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto no 333 Ziemas kausa sacensībām
Foto no 333 Ziemas kausa sacensībām Foto: Edijs Elksnis

“Mēs gribam pabeigt iesākto,” ar tādu saukli uz “333” Ziemas kausa noslēdzošo 5. posmu un kopvērtējuma uzvarētāju apbalvošanu aicina kausa organizatori. Tas skan neierasti, drīzāk tā būs “333” Ziemas kausa vasaras izcīņa - organizatori tam pieiet ar vieglu humoru un cer uz dalībnieku sapratni.

“333” Ziemas kausa noslēdzošais posms tika plānots 14. martā, tomēr tika atcelts valstī izsludināto Covid-19 ierobežojumu dēļ. Pēc 4. posma, kas norisinājās ziemīgos apstākļos, radās vairākas sportiskas intrigas, tāpēc būs ļoti interesanti uzzināt šo sacensību kopvērtējuma rezultātus.

Kopvērtējumā 2WD klasē ir viens izteikts līderis, un uzvarētājs ir pavisam skaidrs - uz pjedestāla noteikti kāps Ģirts Feodorovs. Par otro un trešo vietu būs jāpacīnās Eināram Bērzem un Armandam Galviņam.

2WD PRO klasē kopvērtējumā par pirmo un otro vietu cīnīsies Varis Žentiņš (128 punkti) un Jānis Spīķis (126 punkti). Arī uz pjedestāla trešo pakāpienu ir divi pretendenti – Modris Žentiņš (113 punkti) un Reinis Trūps (109 punkti). Ja kāds no šiem kungiem nepiedalās, tad reāla iespēja kāpt uz pjedestāla ir 12 gadus vecajam Tomasam Štolcermanim.

Amatieru grupā 4WD uzvarētājs ir skaidrs, ja vien viņš piedalās 5. posmā, – tas ir Rolands Ozoliņš, kuram šobrīd ir 26 punktu pārsvars. Par otro un trešo vietu šajā klasē noteikti būs interesantas cīņas, jo Agris Martinsons, kurš iepriekšējā posmā ieguva 1. vietu, no sava tuvākā sekotāja Toma Valaiņa atpaliek vairs tikai par 7 punktiem. Un savukārt no 3. vietas kopvērtējumā tikai par 2 punktiem atpaliek trīs sportisti - Kitija Jeršova, Māris Purvēns un Valts Valainis.

Foto: Edijs Elksnis

4WD PRO: Arī šajā klasē sagaidāmas sportiskas intrigas. Šobrīd vadībā ir Mārtiņš Ločmelis (132 punkti), par 7 punktiem atpaliek Artis Vicinskis (125 punkti), tālāk attiecīgi ierindojušies Kalvis Blūms (114 punkti) un Rolands Kaucis (109 punkti).

RWD AM ir šajā sezonā “333” Ziemas kausā visplašāk pārstāvētā klase. Ir skaidrs, ka par pirmo un otro vietu kopvērtējumā norisināsies sīva cīņa. Šobrīd Andri Aizpurieti (127 punkti) no Gata Gedroica-Jurago (125 punkti) šķir tikai 2 punktu starpība.

Foto: Edijs Elksnis

RWD PRO klasē situācija ir pavisam interesanta. Par pirmo/otro vietu kopvērtējumā cīnās divi kungi - Raivis Galviņš (130 punkti) un Aleksejs Kreipāns (129 punkti). Starpība ir tikai viens punkts, sportiskā intriga paliks spēkā līdz pašām sacensību beigām. Un šo faktu īpaši interesantu padara tas, ka abi kungi “333” Ziemas kausā startē ar vienu automašīnu.

“333” Ziemas kausa 2019/2020. gada sezonas noslēdzošais 5. posms norisināsies 12. jūlijā, kad notiks arī kopvērtējuma top trīs braucēju apbalvošana visas klasēs.

Aicinām pieteikt dalību noslēdzošajam, 5. posmam. To var izdarīt “333” mājas lapā jeb spiežot ŠEIT.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu