Ceturtdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Unsplash

Horoskops ceturtdienai, 9. jūlijā.

AUNS Idejas dzims cita pēc citas. Tev tikai vajadzēs saprast, kura no tām ir un kura nav īstenošanas vērta. Diena zīmīgāka tiem Auniem, kuri rosās žurnālistikas, pedagoģijas un mākslas lauciņos.

VĒRSIS Pacietība un skaidra mērķa apziņa būs tas, kas šobrīd garantēs panākumus. Tiekoties ar jauniem sadarbības partneriem, rūpīgāk ieklausies viņu sacītajā, pārliecinies, ka viņu motīvi saskan ar vārdiem.

DVĪŅI Diezgan ātri aizsvilsies, tādējādi radot nelielu sašutumu, neizpratni apkārtējos. Mēģini atturēties no skaļiem paziņojumiem un izsakies tikai par tām lietām, kuras patiesi pārzini.

VĒZIS Emocionāla diena. Tu neapšaubāmi piedzīvosi plašu izjūtu gammu, varēsi daudz ko apjaust, izdarīt svarīgus secinājumus. Varbūt izrādīsi nopietnāku interesi par psiholoģiju, ezoteriskām lietām.

LAUVA Apstākļi tā vai citādi ļaus apliecināt tev piemītošos radošos talantus, aktiera dotības. Panākumos būtisku lomu spēlēs saskanīgas attiecības ar pretējā dzimuma kolēģiem, sadarbības partneriem.

JAUNAVA Mazāk saasini uzmanību uz to, ko pateiks vai padomās apkārtējie, uzdrošinies aktīvāk sekot tieši savām vēlmēm. Attiecībās ar kolēģiem mēģini izrādīt draudzīgāku, pretimnākošāku nostāju.

SVARI Tu apliecināsi savas pielāgošanās spējas un saskarsmes talantu. Šarms, lieliskā humora izjūta ļaus rast jaunus kontaktus un uzlabot jau esošos. Nebūs nekāds brīnums, ja iemantosi jaunus pielūdzējus.

SKORPIONS Droši vari paļauties uz priekšnojautu. Ja kāds no biznesa partneriem sāk izsaukt aizdomas, ir vērts apsvērt iespējas atturēties no tālākas sadarbošanās. Otrā pusīte alks uzmanības apliecinājumu.

STRĒLNIEKS Tev var nemanāmi piezagties slinkums, kurš to vien tik darīs, kā mudinās palīdzēt tiem, kuri nedara neko. Esi apzinīgāks, neļauj sev iekavēt darbus, rūpīgāk seko līdzi visiem nodošanas termiņiem.

MEŽĀZIS Nav izslēgts, pieaugs ambīcijas, radīsies stingrākas prasības gan pret sevi, gan apkārtējiem. Ja nepieciešams, vari īstenot dažādus saimnieciskos pasākumus, organizēt sapulces.

ŪDENSVĪRS Rutīna ātri vien padarīs tevi drūmu, nomāktu. Tāpēc visiem spēkiem centies padarīt ikdienu krāšņāku, daudzveidīgāku. Nav izslēgts, kolēģi pamudinās pievērsties jaunam hobijam.

ZIVIS Būsi labā garastāvoklī, it sevišķi, ja atradīsies līdzīgi domājošu cilvēku sabiedrībā. Piemērots brīdis, lai realizētu ar reklāmu, mārketingu, dizainu, noformēšanu saistītās ieceres. Veikaliem šodien met līkumu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu