Četras horoskopa zīmes, kuras visu dzīvi sargā senču karma

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Daudzu kultūru pārstāvji tic, ka mēs šai pasaulē ne mirkli neesam vieni - uz mums vienmēr noraugās senču gari, kuri dažādā veidā ietekmē mūsu dzīves norises. Par to, kuru Zodiaka pārstāvju senči vienmēr ir tiem blakus, vēsta portāls "Postimees".

Ūdensvīrs

Cilvēkiem, kuri dzimuši zem Ūdensvīra zvaigznāja, bieži piemīt unikālas spējas - viņi ir ļoti tālredzīgu, spēj paredzēt notikumus, par kuriem vēl nekas neliecina, un ar pārsteidzošu vieglumu tiek galā ar nestandarta šķēršļiem. Daži ezotēriķi uzskata, ka šīs īpašības Ūdensvīru dzīvē nāk no spējas smalki izjust savu senču klātbūtni un intuitīvā līmenī ieklausīties viņu padomos.

Vēzis

Jūtīgajiem Vēža zīmes pārstāvjiem ir spēcīgi attīstīta intuīcija, kas bieži vien viņus pasargā no potenciāli bīstamām situācijām. Mistisko zinību pārzinātāji uzskata, ka zem šā zvaigznāja dzimušajiem jau no bērnības blakus stāv senču aizsardzība, kas tiem norāda īsto ceļu - tiesa, bieži vien pie tā pieturēties šiem cilvēkiem traucē viņu bailes. Neskatoties uz to, priekšteču karma Vēžu dzīvē spēlē patiesi nozīmīgu lomu.

Skorpions

Neviena Zodiaka zīme nav tik noslēpumaina kā Skorpions - šie Ūdens stihijas pārstāvji lieliski spēj saredzēt apkārtējo slēptākos motīvus un vēlmes, kā arī intuitīvi sajust katra cilvēka patieso "es". Astrologi uzskata, ka šī spēja nāk no spēcīgas saiknes ar savas dzimtas pagātni, kas spēj sniegt vērtīgu ieskatu apkārtējās pasaules norisēs.

Mežāzis

Piesardzīgie un racionālie Mežāži ļoti reti pieļauj kļūdas vai nepareizas izvēles - ezotērisko zināšanu speciālisti uzskata, ka šiem cilvēkiem ir īpaši spēcīga saikne ar savas dzimtas pagātni, turklāt viņu racionālais pasaules skatījums ļauj šo intuitīvo informāciju izmantot savā labā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu