"Demaui" virtuālais koncerts "Tribe" – imersīva 360° pieredze

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Demaui
Demaui Foto: publicitātes

Pašmāju elektroniskās mūzikas mākslinieks un bītmeikeris Demaui no Liepājas sākot ar 10. jūliju, katru piektdienu, straumēšanas vietnēs Youtube un Facebook translēs albuma "Tribe" virtuālo koncertu.

Virtuālais koncerts sastāv no desmit audiovizuāli imersīvām pieredzēm 360 grādu video formā. Katrs video ir vizualizācija Demaui albuma "Tribe" dziesmām. Vizualizāciju pamatā ir Liepājas dabas ainavas, spēle ar krāsām, manipulācija ar attēlu un perspektīvu 360 grādos. Koncerta autori ir multimediju mākslinieki Māris Dejus un Paula Ostupe.

"Tribe Immersive ir jauns audiovizuāls projekts, kurā mēs apvienojam savas prasmes un intereses - 360 grādu video, foto, VR, 3D skaņas dizains un mūzika. Šis pirmais virtuālais notikums ir eksperiments, no kura ceram daudz iemācīties un gūt jaunas idejas, lai nākotnē turpinātu radīt vēl aizraujošākus audiovizuālus darbus. Šobrīd paralēli strādājam pie jauna mūzikas albuma, kuru ceram parādīt publikai jau rudenī," tā par projektu autori.

Izveidotie 360 grādu video tiks publicēti pa vienam, taču tie kopā veidos četrdesmit minūšu garu koncertu. Video straumēšanas vietnēs Facebook un Youtube tiks izveidots atskaņošanas saraksts, kas sastāvēs no desmit video. Auditorija varēs koncertu skatīties, izmantojot gan viedtālruni, planšeti vai datoru, gan arī virtuālās realitātes brilles. Koncerts tiks saglabāts un būs pieejams apskatei arī pēc pirmizrādes.

Projekts tapis, pateicoties Liepājas Kultūras pārvaldes atbalstam.

Mediju atbalsta fonda ieguldījums no Latvijas valsts budžeta līdzekļiem.

Par materiāla saturu atbild SIA "TVNET". Saturu veidoja Jānis Žilde.

Foto: #SIF_MAF2020
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu