"Bad Habits" laiž klajā dziesmu un video "Tavā prātā"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: “Supernova 2020” finālisti “Bad Habits” prezentē jauno mūzikas video
Foto: “Supernova 2020” finālisti “Bad Habits” prezentē jauno mūzikas video Foto: Jānis Škapars/TVNET

9. jūlijā mūzikas grupa "Bad Habits" izdod jaunu singlu "Tavā prātā" - dziesmu latviešu valodā kopā ar jaunu videoklipu.

"Pati dziesma bija tapusi jau pagājušās ziemas laikā. Tā bija angļu valodā un pavisam par citu tēmu, kuru rakstīdams, domāju: "Kas raksturotu mūs kā grupu?" Dziesmā ir visas atbildes. Pēc laika grupas menedžere Ieva Florence ieminējās, ka būtu lieliski šo pašu dziesmu izveidot latviešu valodā," par dziesmas nozīmi un tekstu stāsta grupas solists Mārtiņš Balodis. "Lai sarakstītu šai dziesmai latviešu vārdus, vērsos pēc palīdzības pie sava vecākā brāļa Kaspara Baloža, kurš ir dzejnieciska dvēsele. Viņam radās ideja apcerēt tēmu par narcisiem mūsdienās. Mūsuprāt, šī tēma ir aktuāla un nav tik bieži un plaši apspriesta. Salikām galvas kopā, un ir tapis viens no skanīgākajiem grupas skaņdarbiem latviešu valodā."

"Dziesma ir par to, cik ļoti cenšamies pievērst sev uzmanību, cik ļoti mīlam sevi. Ka mums būtiski ir parādīt savu esamību no kā emocionāli uzlādējamies. Taču konteksts, kas ir ārpus dziesmas, - kas par daudz, tas par skādi! Esam pārliecināti,  ka klausītājs pats to sadzirdēs," tā Mārtiņš Balodis.

Videoklips tapis sadarbība ar BM Production. Režisori un operatori - Ieva Florence-Vīksne un Oskars Florencs-Vīksne. Laukuma asistente - Alise Jirgensone. Galvenās lomas atveidotājs - Helmuts Jaunzems-Pētersons.

Noskaties! 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu