Glābēji ceturtdien palīdzējuši vienam cilvēkam izkļūt no meža; sešiem atpūtniekiem - nokļūt krastā

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Pixabay

Krustpils novadā vakar glābēji palīdzējuši no meža izkļūt cilvēkam ar veselības problēmām, savukārt seši cilvēki, kuri uz ūdens zaudējuši kontroli pār saviem peldlīdzekļiem, nogādāti krastā, informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD).

Vakar VUGD saņēma informāciju, ka Kūku pagastā mežā atrodas cilvēks, kuram sākušās veselības problēmas, un viņš nevar izkļūt no meža saviem spēkiem.

Izvērtējot informāciju, ko cilvēks bija sniedzis telefoniski par savu atrašanās vietu, pirms viņa telefona baterija izlādējās, kā arī pēc tam, konsultējoties ar vietējiem medniekiem, glābējiem pēc vairākām stundām izdevās atrast cilvēku un viņu nodot mediķiem.

Tāpat vakar glābēji saņēma palīgā saucienu no makšķernieka, kurš atradās laivā Burtnieku ezerā un saviem spēkiem nevarēja nokļūt krastā. Makšķernieka laivai bija saplīsis motors un pazudis airis, kā rezultātā laiva iepūsta zālēs un viņš saviem spēkiem vairs nevarēja nokļūt krastā.

Glābēji atrada laivu ar makšķernieku un nogādāja krastā.

Trešdien glābēji arī steidzās palīgā pieciem uz kutera iestrēgušiem cilvēkiem Daugavā. Kuģim bija bojāts dzinējs. Ar Valsts policijas palīdzību kuteris ar pasažieriem veiksmīgi nogādāts krastā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu