Didrihsones iespējamā atmaskotāja atklāj, kas noticis pēc skandalozā ieraksta publiskošanas (4)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: TVNET, instagram/amunadavis/TVNET kolāža

Plašu rezonansi izpelnījies influenceres un uzņēmējas Elīnas Didrihsones apģērbu veikals "Butterfly". Nu ieraksta autore, kura aizsāka plašās diskusijas par uzņēmumu, atklāja, vai ar viņu, kā solīts no Didrihsones puses, ir sazinājušies juristi. 

Jau vēstīts, ka Miljone savā "Facebook" ierakstā salīdzina Didrihsones apģērbu veikala "Butterfly" sortimentu ar populāra Ķīnas internetveikala preču klāstu. Pēc šā ieraksta publiskošanas Didrihsone neslēpa, ka vērsusies pie jurista, "kurš iesniegs prasību pieteikumu tiesā par neslavas celšanu".

Trešdien, 8. jūlijā, gandrīz nedēļu pēc ieraksta publiskošanas, Kristīne Miljone sarunā ar pašmāju populāro "drag queen" Amuna Davis jeb Dāvi Ķimeni atklāj - neviens ar viņu nav sazinājies: "Nē, es neko neesmu saņēmusi. Ne svētdien, ne pirmdien, ne otrdien, šodien ir trešdiena, arī šodien es neko neesmu saņēmusi." 

Miljone skaidro, ka viņa neko nav pārkāpusi, atsaucoties uz Krimināllikuma 157. pantu par "neslavas celšanu". 

"Bet viņai [Didrihsonei - red.], pēc Civillikuma 2352. panta, ir tiesības pajautāt un palūgt man izdzēst šo ierakstu, ko arī viņa nav darījusi. Viņa izmisīgi jautāja saviem faniem pēc mana uzvārda, ko es arī viņai personīgi pateicu - joprojām neko neesmu saņēmusi," piebilst Miljone.

"Nu, vai tā ir tukša muldēšana jau kuro reizi? Jo ar šo jau viņa ir saskārusies iepriekš. Par visām negācijām sudzibas.lv, un bija meitene, kas to savā "Facebook" lika, viņai arī tika piedraudēts ar neslavas celšanu. Pavisam neliela piebilde - gudras kompānijas mācās no neapmierinātiem klientiem un turpina augt. Secinājumus izdariet paši," ierakstītā video, ko publiskojis Amuna Davis, stāstīja Miljone. 

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu