LVC brīdina: Piektdienas pēcpusdienā Pierīgā iespējami sastrēgumi

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Evija Trifanova/LETA

Piektdienas pēcpusdienā Pierīgā Jūrmalas un Saulkrastu virzienā iespējama īpaši palēnināta satiksme, informēja VAS "Latvijas valsts ceļi".

Uz Tallinas šosejas (A1) Saulkrastu apvedceļā ir trīs luksoforu posmi un divi citi ar priekšrocības ceļa zīmēm. Līdz pat svētdienai ieskaitot Salacgrīvas virzienā satiksmei būs slēgta nobrauktuve uz autoceļu Saulkrasti-Sēja-Ragana (P6) un arī nobrauktuve no autoceļa P6 Salacgrīvas virzienā. Apbraucamais ceļš tiek organizēts caur Saulkrastiem pa līdzās esošo ceļa pārvadu. Ātruma ierobežojumi šajos posmos ir 70 un 50 kilometri stundā. Posms var prasīt pat stundu ceļā, norāda "Latvijas valsts ceļi".

Uz Jūrmalas šosejas (A10) satiksme tiek organizēta pa Jūrmalas virziena brauktuvi pa vienai paplašinātai joslai katrā virzienā. Iespējami īslaicīgi lokāli satiksmes ierobežojumi. Savukārt divlīmeņu satiksmes mezglā ar Rīgas apvedceļu A5 satiksmes organizācija uz nobrauktuvēm var mainīties katru dienu.

Uz Jelgavas šosejas (A8) posmā no Jaunolaines līdz tiltam pār Misu satiksme tiek organizēta pa Jelgavas virziena brauktuvi pa vienai joslai katrā virzienā. Remonta posms prasa ceļā pavadīt pusstundu vai pat vairāk.

Uz reģionālajiem autoceļiem visvairāk luksoforu posmu - septiņi ir uz autoceļa Pūri-Auce-Grīvaiši (P96), savukārt garākais remontdarbu posms ir no Ventspils Kuldīgas virzienā (P108) ar sešiem luksoforu posmiem. Abu izbraukšanai var būt nepieciešama stunda.

Remontdarbi sākušies arī uz autoceļa Madona-Varakļāni (P84) posmā no Madonas līdz pat tiltam pār Kuju un uz autoceļa Valka-Vireši (P23) posmā no Gaujienas līdz Vidzemes šosejai (A2).

Uzņēmumā informē, ka turpinās aktīva valsts autoceļu remontdarbu sezona un darbi notiek 60 ceļu posmos.

Autobraucējus aicina rēķināties ar satiksmes ierobežojumiem remontdarbu zonās un papildu laiku ceļā, bet būvdarbu vietās - ievērot satiksmes organizāciju, pagaidu luksoforu signālus un satiksmes regulētāju norādes, lai satiksme caur būvobjektiem noritētu raiti un nerastos sastrēgumi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu