"Latvijas dzelzceļš" izsolīs 13 dīzeļlokomotīves (2)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Vilciena sliedes. Ilustratīvs attēls.
Vilciena sliedes. Ilustratīvs attēls. Foto: LETA

VAS "Latvijas dzelzceļš" izsolīs 13 "M62" sērijas dīzeļlokomotīves ar kopējo sākumcenu 878 846 eiro, liecina uzņēmuma paziņojums oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis".

Deviņu izsolāmo dīzeļlokomotīvju sākumcenas ir 47 780 eiro, divām noteikta sākumcena - 51 913 eiro, un vēl divām - 124 720 eiro.

Tāpat "Latvijas dzelzceļš" izsolīs divas "2M62" sērijas dīzeļlokomotīves, kurām sākumcena nav noteikta.

Astoņas no "M62" dīzeļlokomotīvēm tiks izsolītas 17.augustā plkst.9, savukārt pārējās piecas "M62" dīzeļlokomotīves un divas "2M62" dīzeļlokomotīves tiks izsolītas 18.augustā plkst.9.

Ar izsolē pārdodamo kustamo mantu līdz 6.augustam var iepazīties SIA "LDz Ritošā sastāva serviss" Rēzeknes rezerves bāzes teritorijā Lokomotīvju ielā 35, Rēzeknē.

Viena izsoles dalībnieka atzīšanas gadījumā izsoles solīšanas procedūra izsludinātajā laikā un vietā nenotiek, objekts tiek atsavināts par izsoles sākumcenu vienīgajam dalībniekam bez izsoles procedūras.

"Latvijas dzelzceļš" ir publiskās lietošanas dzelzceļa infrastruktūras pārvaldītājs un koncerna "Latvijas dzelzceļš" valdošais uzņēmums.

Koncernā ietilpst arī sešas meitassabiedrības - "LatRailNet", kas veic infrastruktūras maksas noteikšanu un dzelzceļa infrastruktūras jaudas sadali, "LDZ Cargo", kas nodrošina dzelzceļa kravu pārvadājumus un starptautiskos pasažieru pārvadājumus, infrastruktūras būvniecības un uzturēšanas uzņēmums "LDZ infrastruktūra", ritošā sastāva remonta un uzturēšanas uzņēmums "LDZ ritošā sastāva serviss", apsardzes uzņēmums "LDZ apsardze", kā arī loģistikas uzņēmums "LDZ loģistika".

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu