15 gadus vecā Loreta Reide un viņas ieroči

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp

TVNET turpina raidījumu ciklu "Dziesma pēc dziesmas", aicinot pašmāju mūziķus atklāt sava jaunākā albuma dziesmu tapšanas stāstu un vēstījumu. Šoreiz jaunā dziedātāja Loreta Reide apsprieda visas debijas minialbuma "Ieroči" dziesmas citu pēc citas, atklājot par tām interesantus faktus.

Minialbums sarakstīts 2019. gada rudenī un atspoguļo jaunās dziedātājas izjūtas un novērojumus par apkārt notiekošo. Dziesmu līdzautore ir grupas "Triānas parks" dziedātāja Agnese Rakovska, bet producents – Kaspars Ansons. 

"Ideja par albumu radās manam mūzikas draugam Agnesei Rakovskai, kura ākstoties teica - “ja tu pusgada laikā uzraksti labu minialbumu, tev varbūt būs iespēja iesildīt "Triānas parka" koncertu." Šie vārdi mani motivēja. Īsā laika posmā tapa daudz dažādu dziesmu, no kurām palika četras labākās - "Zāles", "Mēness aptumsums", "Brūk mana pils" un "Ieroči", kas ir arī albuma nosaukums. Man, jaunai, piecpadsmitgadīgai māksliniecei, ir milzīgs gods strādāt ar tādiem pieredzējušiem mūziķiem kā Agnesi Rakovsku un Kasparu Ansonu. To vēl ir grūti aptvert,” saka jaunā dziedātāja.

Mediju atbalsta fonda ieguldījums no Latvijas valsts budžeta līdzekļiem.

Par materiāla saturu atbild SIA "TVNET". Saturu veidoja Krista Garanča, Viktors Devjatovs un Mārtiņš Otto.

Foto: #SIF_MAF2020
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu