"Latgalīšu reps" ieskandina vasaru ar jaunu grāvēju "Jauneiba"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
"Latgalīšu reps"
"Latgalīšu reps" Foto: Ekrānuzņēmums

Duets "Latgalīšu reps" gatavo savu otro studijas albumu "Cyta dzela" (tulkojums - "Cita lieta") un klausītāju vērtējumam nodod jau otro singlu ar videoklipu "Jauneiba" (tulkojums - Jaunība). 

"Jaunajā singlā mēs vēlējamies izteikt savu pateicību šim tik nozīmīgajam periodam, atceroties spilgtus momentus, kas savā mērā ir ietekmējuši mūsu turpmāko dzīvi un likteni. Cienīt un novērtēt katru saņemto pieredzi - gan ar pozitīvo, gan ar negatīvo nokrāsu, pateikt paldies svarīgiem brīžiem un atvadīties tad, kad ir pienācis īstais laiks, par to ir dziesmas stāsts," teikts dueta preses paziņojumā.

Video filmēts Āfrikā - krāsainā, austrumnieciski kolorītā, dažādību piesātinātā Marokā, kur tika uzņemti uzreiz divi mūzikas video – “Šamaņi” un “Jaunība”.

"No šī brauciena mums būs daudz ko atcerēties, pirmkārt, kontrasts it visā - ļoti karstas dienas un ledus aukstas naktis; bagātība un nabadzība; skaistums un netīrība, cilvēku labsirdība un cilvēku netikums," komentē duets. "Daži kadri tika filmēti slavenajā un neparastā pilsētā ar nosaukumu Šefšauena, ko mēdz dēvēt arī par "zilo sapni", jo pilsētas ielas un mājas ir ietērptas dažādos zilos krāsu toņos. Neticama, mākslinieciska noskaņa un uzmācīgie narkodīleri uz katra stūra, kuri nepārtraukti vēlējās notirgot mums savas brīnumvielas. Arī šāda situācija atgādināja jaunību, kad apreibinošas vielas ir pieejamas uz katra stūra, bet lēmums un atbildība vienmēr paliek mūsu pašu ziņā."

Video: Latgalīšu reps "Jauneiba"

Dziesmas autori - Didzis Kozlovs un Ivo Grigalis.

Audio apstrāde - Fakts (Jānis Šmēdiņš). Pie video montāžas strādāja Jānis Jēkabsons.

Foto: "Latgalīšu reps" prezentē albumu Jelgavā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu