Pirmdien ceļu satiksmes negadījumos cietuši trīs gājēji un četri velosipēdisti

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Valsts policija

Aizvadītajā diennaktī ceļu satiksmes negadījumos cietuši 18 cilvēki, to skaitā trīs gājēji un četri velosipēdisti, informē Valsts policijas (VP) Sabiedrisko attiecību nodaļā.

Divi velosipēdisti ceļu satiksmes negadījumos iekļuvuši Rīgas reģionā, bet pa vienam - Zemgalē un Vidzemē. Divi gājēji cietuši Rīgas reģionā, bet viens Vidzemē.

Kopumā valstī reģistrēti 94 ceļu satiksmes negadījumi, no tiem 15 bijuši ar cietušajiem, nevienā avārijā nav bojāgājušo.

Diennakts laikā Rīgas reģionā notikuši 48 ceļu satiksmes negadījumi, Zemgalē - 15, Vidzemē un Latgalē pa 12 avārijām, bet Kurzemē septiņas sadursmes, liecina VP apkopotie dati.

Diennakts laikā policisti pieķēruši septiņus dzērājšoferus

Aizvadītajā diennaktī uz Latvijas ceļiem aizturēti septiņi autovadītāji, kuri pie stūres bija sēdušies alkohola reibumā.

Rīgas reģionā diennakts laikā pieķerti pieci dzērājšoferi, bet Zemgalē un Latgalē katrā pa vienam.

Aizvadītajā diennaktī uz Latvijas ceļiem likumsargi noformējuši 152 administratīvā pārkāpuma protokolus par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu. Valstī kopumā par dažādiem satiksmes noteikumu pārkāpumiem policisti noformējuši 331 protokolu, liecina VP apkopotā informācija.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu