Aizvadītajā diennaktī nav reģistrēti jauni Covid-19 gadījumi (1)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: AP/Scanpix

Aizvadītajā diennaktī Latvijā veikti 2135 Covid-19 testi un nav reģistrēts neviens jauns saslimšanas gadījums ar Covid-19, liecina Slimību profilakses un kontroles centra (SPKC) apkopotā informācija.

Līdz šim valstī veikti 172 078 Covid-19 izmeklējumi, saslimušas ir 1174 personas un 31 mirusi. Savukārt atveseļojušies ir 1022 cilvēki.

Pēdējo dienu laikā vēl trīs cilvēki atlabuši no Covid-19. Viens no tiem reģistrēts Rīgā. Savukārt Ventspilī vairs nav reģistrēti Covid-19 slimnieki.

Līdz ar to Rīgā saslimušo skaits ir samazinājies līdz 69. Bauskas novadā dzīvo astoņi, bet Priekuļu novadā - septiņi inficētie. Vēl saslimšanas ar Covid-19 pašlaik ir reģistrētas 22 Latvijas pašvaldībās, bet tajās inficēto skaits nepārsniedz piecu gadījumu robežu.

Pēdējās diennakts laikā arī nav stacionēts neviens ar Covid-19 saslimušais. Patlaban stacionāros ārstējas trīs ar jauno koronavīrusu sirgstošie, no tiem divi pacienti ir ar vidēji smagu, bet viens - ar smagu slimības gaitu. Kopā no stacionāra izrakstīti 184 pacienti, starp kuriem ir gan tie, kas izveseļojušies, gan tie, kas miruši.

Kā ziņots, pagājušajā nedēļā būtiski pieauga jaunu reģistrētu Covid-19 inficēšanās gadījumu skaits. Pirmdien un otrdien tika reģistrēti pa septiņiem jauniem gadījumiem, trešdien - 13, ceturtdien - 11, bet piektdien - astoņi. Taču nedēļas nogalē jauno gadījumu skaits saruka. Sestdien tika konstatēti astoņi jauni gadījumi, bet svētdien - neviens.

Lai ierobežotu Covid-19 izplatību un novērstu arvien jaunus slimības uzliesmojumus, Ministru kabinets ārkārtas sēdē piektdien nolēma saīsināt sabiedriskās ēdināšanas vietu darba laiku.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu