Restorāna "Riviera" darbinieki saņēmuši negatīvus Covid-19 testu rezultātus

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: SIPA/Scanpix

Restorāna "Riviera", kuru apmeklēja ar koronavīrusu saslimušie, darbinieki saņēmuši negatīvus Covid-19 testu rezultātus, informēja restorāna līdzīpašnieks un šefpavārs Jānis Sokolovskis.

Viņš piebilda - tā kā "Riviera" personāls saņēmis negatīvus Covid-19 testu rezultātus, darbinieki, ievērojot visus nepieciešamos epidemioloģiskos pasākumus, turpina darbu restorānā.

Pēc Sokolovska sacītā, restorāns turpina darbību ierastajā režīmā, ievērojot augstākos drošības standartus.

"Darbinieku un restorāna viesu veselība ir mūsu galvenā prioritāte. Tāpēc mēs turpinām sekot līdzi jaunākajām drošības prasībām, lai līdz minimumam samazinātu saslimšanas riskus. Tādu epidemioloģisko pasākumu īstenošana kā regulāra telpu dezinfekcija, personāla veselības pārbaude, distances un cilvēku skaita pie galdiņiem ievērošana jau ir kļuvusi par mūsu ikdienu," teica Sokolovskis.

Jau ziņots, ka restorāni "Riviera" un "Aqua Luna", kurus apmeklēja ar koronavīrusu saslimušie, nosūtīja darbiniekus Covid-19 testēšanai. Restorāna "Aqua Luna" pārstāvji jau iepriekš informēja, ka testa rezultāti visiem ir negatīvi.

LETA jau vēstīja, ka personām, kuras 27.jūnija vakarā apmeklēja restorānu "Aqua Luna" vai 28.jūnija vakarā bija restorānā "Riviera" Rīgā, jāseko līdzi veselības stāvoklim un Covid-19 raksturīgo simptomu parādīšanās gadījumā jāsazinās ar ārstu vai jāzvana uz vienoto tālruni Covid-19 testa pieteikšanai.

Minētā prasība saistāma ar Covid-19 uzliesmojumu, kura dēļ vairākiem cilvēkiem ir konstatēta saslimšana ar vīrusu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu