Annna piedāvā jaunu dziesmu - veltījumu materiālismam

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Annna
Annna Foto: publicitātes

Viena no deviņām Eirovīzijas dziesmu konkursa Latvijas nacionālā fināla jeb "Supernovas" finālistēm - dziedātāja un mūzikas producente Annna laidusi klajā jaunu dziesmu un video "Silver Spoons".

Dziesma balstīta uz dziedātājas bērnības atmiņām, tā ir veltījums materiālismam. 

Dziesma ir ceturtais singls no dziedātājas gaidāmā EP "Pay Bills/Climb Hills", kas gaidāms rudenī.

"Ļauj man tevi aizvest atpakaļ uz skolas laikiem - tu ieej savā klasē, un pirmais, ko ieraugi, ir pāris populārie skolnieki, kuri par tevi ķiķina. Viņiem visiem kājās ir jaunas, baltas Nike botas, kamēr tu vēl joprojām valkā sava brāļa vecās krosenes, kurām pat ir uzradušies caurumi. Tā trakā sajūta, ka “lietas” un “iederēšanās” ir ārkārtīgi nozīmīgas - tas ir “Silver Spoons” stāsts," dziesmas saturisko vēstījumu skaidro Annna

Aizvadītajā gadā 25 gadus vecā Annna ir ne tikai paguvusi iesildīt amerikāņu dziedātājas LP koncertu Siguldā, bet arī pārstāvēt Latviju starptautiskajā mūzikas festivālā Eurosonic, Nīderlandē, kā arī uzvarēt Nīderlandes Amsterdam Dance Event Demolition konkursā. Šī gada 1. jūnijā viens no lielākajiem Nīderlandes mūzikas žurnāliem, OOR, nominēja dziedātāju kā vienu no trīspadsmit 2020. gada daudzsološajiem mūzikas talantiem.

Jauno dziesmu dziedātāja prezentē arī video formātā, kurā redzami dejotāji dziedātājas jaunā zīmola - organiskās kokvilnas kreklos un bambusa zeķēs. 

Noskaties dziesmas videoklipu.

Mediju atbalsta fonda ieguldījums no Latvijas valsts budžeta līdzekļiem.

Par materiāla saturu atbild SIA "TVNET". Saturu veidoja Jānis Žilde.

Foto: #SIF_MAF2020
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu