Karavīrs - veterāns par prinča dzīvi: viņš ir kļuvis par pilnīgu idiotu! (21)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: AFP/SCANPIX

"Pilnīgs idiots" - ar šādiem vārdiem kara veterāns, prinča Harija līdzgaitnieks armijā, seržants Trevors Koults raksturojis Lielbritānijas prinča atteikšanos no karaliskajiem pienākumiem un pārcelšanos uz Losandželosu. 

Bijušais seržants Trevors Koults (44 gadi), kurš 2005. gadā ieguva augstāko militāro apbalvojumu par trīs teroristu pašnāvnieku nošaušanu Irākā, publiski uzsvēris:

lai gan Harijs bija solījis atlikušo dzīvi cīnīties un palīdzēt kara veterāniem, pie pirmajām grūtībām ir uzgriezis viņiem visiem muguru, raksta Mirror.co.uk.

Harijs, bijušais armijas virsnieks, kurš karoja "Talibana" Afganistānā, pirms diviem gadiem pats bija rakstīja Trevoram, lai atbalstītu veterānu kampaņu un apturētu drausmīgās kara sekas - veterānu pašnāvības. Trevors, kurš cieš no posttraumatiskā stresa, uzskata, ka princis ir nogājis no ceļa, kopš viņš saistījis dzīvi ar Meganu.

Harijs līdzās karaliskajiem pienākumiem arī atteicies no oficiālajām militārajām pakāpēm, tostarp no Karalisko jūras kājnieku ģenerālkapteiņa pienākumiem.

Trevors Kouls
Trevors Kouls Foto: Ekrānšāviņš no video

Bijušais karavīrs sacīja: “Viņš ir kļuvis par pilnīgu idiotu. Viņa komentāri ir nievājoši, un no vienas puses es pat priecājos, ka viņš ir pametis Apvienoto Karalisti. Liela daļa karavīru Lielbritānijas armijā ir arī no Sadraudzības kopienas. Viņi cīnījās līdzās Harijam, un viņam tas būtu jāatceras! 

Viņš tagad aprok Karalisko - savu ģimeni. Viņš saka, ka vēlas norobežoties, lai pievērstos savām lietām, bet pastāvīgi veic Zoom zvanus. Liekas, viņš pats meklē uzmanību, tomēr  atbalsts viņam masveidā zūd.

 Mēs cienām Hariju par viņa iepriekš paveikto kara veterānu - invalīdu labā. Skumji, ka tas viss ir beidzies, jo viņš paveica patiešām labu darbu.”

Komentāri (21)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu