Drifta festivālam Daugavpilī reģistrējušies jau 60 dalībnieki

TVNET Auto
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes foto

Ar Daugavpils pilsētas domes un Daugavpils Sporta pārvaldes atbalstu 25.jūlijā jau astoto reizi norisināsies drifta sacensības. 24.jūlijā tiks aizvadīti oficiālie treniņi un Latvijas drifta kausa Street klases automašīnu pulcēšanās Vienības laukumā 20:00 vakarā, bet 25. jūlijā Daugavpilī notiks Liqui Moly Latvijas drifta kausa 2.posms un Igaunijas drifta kausa 3.posms.

Latvijas drifta kauss Daugavpilī aizvadīs 2.posmu. Pirmais posms norisinājās Biķerniekos, spraigs, ar agresīvām cīņām ne tikai Semi Pro klasē, bet arī Street klasē. Cīņas paspilgtinās igauņu braucēji, kuri Daugavpilī aizvadīs arī savus oficiālos posmus, un lietuviešu braucēji.

Jāpiezīmē, ka tieši Daugavpilī sacensības beidzot būs iespēja apmeklēt arī skatītājiem. Protams, ierobežotam skaitam, ievērojot Covid-19 dēļ ieviestos noteikumus. Beidzot braucējiem būs iespēja braukt ne tikai priekš sevis, bet aplaimot arī skatītājus ar sporta automašīnu rūkoņu un dūmiem. Nav noslēpums, ka tieši Daugavpils trases konfigurācija ir veidota tā, lai skatītājus priecētu ar dūmu vērpetēm, kas ir šā sporta veida neatņemama sastāvdaļa.

Foto: Publicitātes foto

Kopā uz starta solās iziet vairāk nekā 70 dalībnieki, organizatori aicina sacensībām pieteikties arī jaunos censoņus no Latgales, jo street klasē savus spēkus var iemēģināt jebkurš braucējs un tieši tagad sacensības notiek tik tuvu mājām!

Foto: Publicitātes foto

Šogad sadarbībā ar Daugavpils domi un Daugavpils Sporta pārvaldi tika rasts risinājums, lai atkal demonstrētu drifta automašīnas Vienības laukumā, piektdienas vakarā no 20:00. Parādē piedalīsies Street klases automašīnas ar derīgu TA.

Foto: Publicitātes foto

Sacensību oficiālie treniņi risināsies piektdienā, 24. jūlijā, visas dienas garumā. Sestdien, 25. jūlijā, treniņi sāksies jau no paša rīta, bet sacensību atklāšana noteikta uz 14:30, kam sekos tandēmu sesijas. Organizatori aicina līdzjutējus ierasties sestdien jau dienas pirmajā pusē, ieeja skatītājiem būs atvērta no 09:00.

Foto: Publicitātes foto

Papildu informācija skatītājiem: Sacensību apmeklētājiem pie ieejas tiks attālināti mērīta temperatūra. Var tikt atteikta ieeja sacensībās, ja temperatūra ir lielāka par 37,5 grādiem. Tāpat apmeklētāji tiek aicināti ievērot drošu 2 m distanci un lietot sejas maskas. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu