Labākās NHL komandu mājvietas

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AFP/SCANPIX

Šī Nacionālās hokeja līgas (NHL) sezona turpināsies divās pilsētās (Toronto un Edmontonā). Prestižais sporta medijs "The Athletic" sarindojis savas iemīļotākās klubu arēnas. Piedāvājam iepazīties, kuras ir piecas labākās NHL komandu mājvietas. Saraksts veidots pēc halles atrašanās vietas, piedāvātajām ērtībām un atmosfēras.

1. T-Mobile arēna (Lasvegasas "Golden Knights")

Lasvegasas arēnu ir grūti pārspēt, teicama atrašanās vieta. Pašas arēnas dizains ir ļoti moderns. Tas ir līdzīgs "Stapeles Center" (Losandželosa).

Lieta, ko noteikti vajag izcelt, ir arēnas pirmsspēles šovs. "Katram ir jāpiedzīvo T-Mobile pirmsspēles šovus," uzskata "The Athletic". Tā dēļ vien ir vērts maksāt par ieejas biļeti.

"Arēnā ir izvietoti monitori, kas ne tikai parāda tavu atrašanās vietu, bet arī, piemēram, cik garas rindas ir pie kādas ēstuves. Pēc tādas pieredzes pārējām NHL komandām vajadzētu nojaukt savu arēnu un celt no jauna," uzskata žurnālists Korijs Masiks (Corey Masick).

Paši žurnālisti ļoti atzinīgi novērtē arī arēnas mediju telpas, kur ir lielisks skats uz laukumā notiekošo.

2. Bell Centre (Monreālas "Canadiens")

Viena no vecākajām hokeja mekas arēnām ir "Canadiens" mājvieta. Drīzumā tā piedzīvos savu 25. dzimšanas dienu. Tomēr halle nav pārāk novecojusi. Tās šarms slēpjas publikā un gaisotnē. Vietējie pilsētas iedzīvotāji ir ļoti apmierināti ar arēnas atrašanās vietu. Hokeja žurnālistu mediju telpas varētu būt citā vietā, jo skatu var nosegt kāda arēnas betona konstrukcija. Tas gan gadījumā, ja laikus nav ieņemtas labākās vietas.

"Ir fantastiski atrasties "Bell Center", jo tur ir lieliski hotdogi un cepumi, patīk vērot spēles no komentētāju vietām," sacīja Tomass Drankss (Thomas Drance).

Žurnālisti atzina, ka "Bell Center" ir ļoti maza viesu komandas ģērbtuve, to prasītos krietni paplašināt. Savukārt mājinieku ģērbtuve ir pietiekami plaša.

3. Madison Square Garden (Ņujorkas "Rangers")

Ņujorkas arēnai ir vislabākā atrašanās vieta no visām NHL komandu mājvietām. Mediju telpas šajā arēnā ir pārliecinoši labākās visā līgā (to arī oficiāli atzina mediji līgas aptaujās).

"Man patika arī iepriekšējās mediju telpas, kur "lielas veiksmes" gadījumā pa tavu datoru var trāpīt ripa. Jaunās mediju telpas pavisam noteikti ir labākās visā līgā. Bez šaubām," uzskata hokeja apskatnieks Maikls Ruso (Michael Russo).

"Tā ir Brodvejas izrāde… tikai ar hokeja spēlētājiem," pauda Tariks El-Bašīrs (Tarik El-Bashir).

4. Bell MTS Place (Vinipegas "Jets")

Šī nav labākā NHL arēna, bet ir labākā vieta, kur vērot spēli. Vieni no fantastiskākajiem faniem līgā. Interesants uzlabojums, kas tika veikts mediju telpā, bija tāds, ka neveselīgā pārtika, kā saldējums, tikai aizstāta ar augļiem un dārzeņiem. Žurnālisti bieži vien gaida, kad tiks atnests kāds neveselīgs našķis, pēc tiem mediju ložā veidojas rindas.

"Lieliski fani. Pārējās arēnas piedāvātās ekstras ir diezgan viduvējas," sacīja žurnālists Rosī (Rossi).

"Es pa šīs arēnas stāviem esmu pietiekami bieži maldījies. Īpaši grūti ir atrast mājinieku komandas ģērbtuvi. Vinipegas halles darbinieki ir ļoti atsaucīgi un palīdzēs tev visu atrast. Fani, protams, rada fantastisku atmosfēru," sacīja "The Athletic" apskatnieks.

5. PPG Paints Arena (Pitsburgas "Penguins")

Viens no garšīgākajiem ēdienu sortimentiem visā līgā – liela izvēle un baudāmi ēdieni. Pati halle ir ļoti moderna, daudzi uzlabojumi ir veikti arī hokejistu ģērbtuvēs. Agrāk viesu komandas ģērbtuves bija vienas no sliktākajām visā NHL, taču tagad tās ir vienas no labākajām.

"Regulāri turp dodos, nobaudu karsētos siera našķus, ko piedāvā arēnas ēdienkarte. Personāls ir ļoti jautrs. Medijiem vienmēr ir sarūpēti kārumi," izteicās viens no "The Athletic" apskatniekiem.

Hokeja apskatnieki ļoti augsti novērtē ērtos solus mediju telpā, kas, pēc daudzu domām, ir labākie visā līgā. Žurnālistu telpas noteikti ierindojas starp labākajām visā NHL.

"Lielākais arēnas trūkums varbūt slēpjas tās atmosfērā," uzskata Džoss Johē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu