Lūk, kā rīkoties sievietei, lai savaldzinātu katras Zodiaka zīmes vīrieti (1)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Lai arī mīlestībai ir nepieciešamas divas pusītes, astrologi vēsta, ka sievietes var ne tikai izrādīt savu interesi, bet arī ievilināt vīriešus savos apskāvienos ar pāris vienkāršu paņēmienu palīdzību, informē portāls "Cluber".

Auns

Šīs Zodiaka zīmes pārstāvji patiešām "mīl ar vēderu", vai, precīzāk, savām garšas kārpiņām. Viņš būs gatavs uz ļoti daudz ko garšīgas maltītes dēļ. Jo labāk sieviete, kura vēlas sev blakus redzēt Aunu, gatavos, jo vairāk Auns vēlēsies ar viņu pavadīt savu laiku (un varbūt pat dzīvi). 

Vērsis

Vērši ir ļoti uzticīgi un no partneres sagaida tieši to pašu. Zem šī zvaigznāja dzimušais patiesi spēs atvērties tikai sievietei, kas to spēs pienācīgi uzklausīt - kārtīgi, pacietīgi un iedziļinoties Vērša sacītajā. Tas gan parasti nenākas ļoti grūti, jo Vērši ir labi stāstnieki un spēj runāt par pasauli sev apkārt jēgpilnā un interesantā veidā. Ja dāma vēlas sev blakus ģimenisko Vērsi, tai noteikti jābūt gatavai kļūt par labu sarunu biedru.

Dvīņi

Šīs gaisīgās Zodiaka zīmes pārstāvji ir ļoti aktīvi un nemitīgi nodarbina sevi ar dažādiem profesionālās pasaules izaicinājumiem. Sievietei, kura vēlas, lai Dvīņu zīmes pārstāvis savā skrējienā apstātos arī pie viņas, vajadzētu sākt interesēties par šīs zīmes vīrieša darbu - viņš augstu vērtēs kādu, ar ko var parunāt par darbā sastaptajiem izaicinājumiem.

Vēzis

Te viss ir vienkārši - šīs Zodiaka zīmes pārstāvis ir ļoti juteklisks un reti kad var pretoties miesas vilinājumam. Ar maigiem glāstiem un skūpstiem no Vēža iespējams izvilināt pat visneprātīgākos solījumus.

Lauva

Karaliskās Lauvas zīmes pārstāvji necieš, ka kāds apšauba vai kritizē to spējas vai viedokli. Ja sieviete vēlas sev pie sāniem Lauvu, viņai jāļauj šīs zīmes pārstāvim izteikt savas domas un jāliek viņam justies uzklausītam un noderīgam.

Jaunava

Šīs samērā konservatīvās zīmes pārstāvji ļoti mīl pārsteigumus. Sievietei, kura vēlas pievilināt Jaunavas zīmes vīrieti, jākļūst neprognozējamai un bieži jāsagādā savam mīļotajam vīrietim patīkami pārsteigumi. Tiesa, nav vērts pārlieku pārspīlēt, citādi vīrietis var pie tā pierast un viņam paliks garlaicīgi.

Svari

Svaru dzīvē trūkst noteiktības un līdzsvara. Viņi bieži vien šausta sevi par savu neizlēmību, tādēļ sievietei, kas vēlas, lai šīs Zodiaka zīmes vīrietis kļūtu par viņas partneri, vajadzētu vīrietim veltīt nedalītu uzmanību un būt gatavai to atbalstīt daudzajos grūtajos brīžos. Svari ir ļoti pateicīgi, tādēļ šīs zīmes vīrietis būs gatavs vai uz visu savas uzticības personas labā.

Skorpions

Šīs kaislīgās Zodiaka zīmes pārstāvji mīl ar acīm, tādēļ sievietei, kura cenšas sev pievērst Skorpiona uzmanību, noteikti par ļaunu nenāks seksīga apakšveļa un apģērbs, kas akcentē dāmas ķermeņa pievilcīgākās daļas.

Strēlnieks

Strēlniekam dzīvē svarīgākais ir justies kā uzvarētājam. Sievietei, kas pie sava sāna vēlas redzēt šīs zīmes pārstāvi, jābūt šī vīrieša kvēlākajai atbalstītājai un jāpalīdz viņai nonākt sasniegumu virsotnē. Tas no dāmas prasīs ne mazumu pūļu un pacietības, taču kura sieviete gan negribētu sev blakus ambiciozu un veiksmīgi vīrieti?

Mežāzis

Pirmajā acu uzmetienā var šķist, ka šīs zīmes pārstāvis ir nesavaldzināms - viņu interesē tikai pragmatiskas dzīves reālijas un viņš vēsi attiecas pret emociju pasauli. Tiesa, viņš spēs novērtēt sievieti, kas stūrgalvīgi un mērķtiecīgi mēģinās iekarot viņa uzmanību - ja Mežāzis jutīs, ka sieviete ir gatava abu attiecībās ieguldīt ne mazumu darba, viņš atbildēs ar to pašu.

Ūdensvīrs

Šīs Zodiaka zīmes pārstāvji ir visai vienaldzīgi pret daiļā dzimuma centieniem pievērst sev uzmanību - viņi ir pārlieku aizņemti ar savām idejām un iecerēm. Dāmai neatliks nekas cits, kā vien bruņoties ar pacietību un cerēt uz veiksmīgu iemīlēšanos.

Zivis

Sapņainās Zivs zīmes pārstāvji ir ļoti jutekliski un dievina pieskārienus - lielisks veids, kā savaldzināt šīs zīmes pārstāvi, ir viņam sniegt juteklisku muguras masāžu. 

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu