Latvijas slavenākais narkokurjers Rolands Priverts uzmirdz "Singapūras satīna" videoklipā

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Alise Pabērza

Grupa "Singapūras satīns" nākusi klajā ar jaunu singlu “Bambaleo”, kura videoklipā piedalās arī narkotiku biznesa aprindām pietuvinātais Rolands Priverts, klipā iejūtoties policijas komisāra lomā.

"Ar “Rīgas Laiku” padusē, sēdējām vilcienā uz Varanasi un domājām par ko varētu uzrakstīt nākamo dziesmu. Braucām meklēt iedvesmu un atradām to Himalaju sniegotajos kalnos – sapratām, ka mūsu nākamajai kompozīcijai jābūt par sniegu no cita kontinenta, kurš tik ļoti patīk dažiem Saeimas deputātiem un tautā mīlētiem māksliniekiem," stāsta grupas dalībnieki.

Viņi turpina: "Starp citu, mums ļoti bieži pārmet, ka tikai mazu daļiņu no mūsu diskogrāfijas var spēlēt radio, tāpēc mēs pirmo reizi radījām īpašu "super clean" versiju, ko var droši spēlēt radio, zaļumballēs, kāzās un arī parādīt mammai! Vēl klipā ir mūsu čoms Rolands Priverts, viņš ļoti foršs džeks. Vēl tur ir arī Prusax un Steps - arī viņi ir forši muzikanti, paklausieties kādu dienu."

Singls “Bambaleo” ir īpašs arī ar to, ka šī ir pirmā reize Singapūras Satīna pastāvēšanas vēsturē, kad dziesmā piedalās viss grupas sastāvs – katrs dalībnieks dziesmā izpilda savu pantu. 

Noskaties video!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu