Tiešraide: koncertcikla "Kopā" koncerts. Aleksandrs Antoņenko un Reinis Zariņš

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Aleksandrs Antoņenko un Reinis Zariņš
Aleksandrs Antoņenko un Reinis Zariņš Foto: LMT Straume publicitātes foto

TVNET sadarbībā ar "LMT Viedtelevīziju" aicina ceturtdien, 16. jūlijā no plkst. 19.00 tiešraidē no Rīgas pils baudīt koncertcikla "Kopā" pirmo koncertu. Tas veltīts Latvijas mediķiem pateicībā par pašaizliedzīgo darbu Covid-19 pandēmijas laikā.  

Pirmais cikla "Kopā" koncerts notiek sadarbībā ar Valsts prezidenta kanceleju. Uz koncertu klātienē tiks aicināti tikai medicīnas darbinieki, kurus uzrunās Valsts prezidents Egils Levits un viņa dzīvesbiedre Andra Levite, bet muzicēs tenors Aleksandrs Antoņenko un pianists Reinis Zariņš. Koncertā skanēs E.Dārziņa, J.Mediņa, A.Kalniņa, P.Vaska, A.Žilinska, F.Čilea, Dž.Verdi, Dž. Pučīni un F.Lehāra mūzika. 

Koncertcikla "Kopā" ietvaros izcilie Latvijas operas mākslinieki solo programmās viesosies skaistākajās Latvijas pilīs un kultūrvēsturiskajās vietās. Ekskluzīvajiem notikumiem būs iespējams sekot gan klātienē, gan tiešraidēs Latvijā un pasaulē.

31. jūlijā Rundāles pilī notiks pasaulslavenā soprāna Marinas Rebekas koncerts, 14. augustā Melngalvju namā koncertēs baritons Jānis Apeinis un soprāns Perīna Madefa, 27. augustā Jelgavas pilī – viena no Latvijas publikas iemīļotākajām operdziedātājām Sonora Vaice, bet ciklu noslēgs Andreas Bauers Kanabas ar koncertu 17. septembrī Mazajā Ģildē Rīgā. Uz šiem koncertiem biļetes klātienes apmeklējumam vai skatījumam tiešraidē var iegādāties www.bilesuparadize.lv.

Video: Koncertcikla "Kopā" koncerts. Aleksandrs Antoņenko un Reinis Zariņš

Raksts tapis sadarbībā ar LMT Viedtelevīziju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu