Bagātākais cilvēks pasaulē biroja mēbeles iepērk Igaunijā (6)

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Aivo Kallas

Savam starptautiskajam birojam Spānijā kompānija "Amazon" ir pasūtījusi dizaineru mēbeles, kas tiek ražotas tepat mūsu kaimiņvalstī - Igaunijas galvaspilsētā Tallinā, vēsta "Postimees", atsaucoties uz "Kodustiil". Jāpiezīmē, ka "Amazon" dibinātājs un vadītājs Džefs Bezoss ir atzīts par bagātāko cilvēku pasaulē. 

Nelielais Igaunijas mēbeļu ražotājs "Borg" pirmo reizi ir ieguvis biroja mēbeļu pasūtījumus no tik lielas un ietekmīgas kompānijas. Uzņēmuma "Borg" vadītājs Marts Īhviks komentēja, ka līdz darījuma noslēgšanai ir bijis nepieciešams paveikt ļoti daudz darba. Starp "Borg" un "Amazon" notika vairāk nekā pusgadu ilgas pārrunas, kā arī dažādu paraugu apstiprināšana, līdz beidzot tika noslēgta vienošanās. 

Офисные боксы Haus. 
Офисные боксы Haus. Foto: Aivo Kallas

""Amazon" pasūtīja biroja "boksus" jeb tādas kā nelielas mājiņas "Haus", kas ir projektētas tādā veidā, lai darbinieki ērti var nodoties darbam un būt izolēti no trokšņa. Tāpat šajās mājiņās var arī netraucēti atpūsties. Biroja "boksi" uz ritentiņiem ir mobili - tos var ērti pārvietot no viena kabineta uz otru, kā arī izmantot vakaros, jo katrs no tiem ir aprīkots ar LED apgaismojumu. Katrai mājiņai ir atsevišķa rozete, kā arī galdiņš. Tomēr galvenais šo mājiņu pluss ir tieši to ērtums un skaņas izolācija," norādīja Īhviks.

Igauņu uzņēmējs norādīja, ka pēc pirmā noslēgtā darījuma uzņēmums dara visu iespējamo, lai šādas biroja mājiņas nonāktu ne tikai Spānijā, bet gan visos "Amazon" birojos visā Eiropā. Turklāt kompānija "Borg" negrasās apstāties, jo jau pašlaik ir noslēgusi vienošanos uz vairākiem gadiem ar tādiem uzņēmumiem kā "Pfizer", "Danone" un "Deloitte".

Nelielo biroja mājiņu "Haus" dizaineris ir Martins Sārs.

Komentāri (6)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu