Reperis Deniss velta dziesmu draugam - apšaudē cietušajam MMA cīkstonim

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Deniss Stepanovs un Daņiks Vesnenoks
Deniss Stepanovs un Daņiks Vesnenoks Foto: kadrs no video

Hiphopa apvienības "Kreisais krasts" dalībnieks Deniss Stepanovs videoklipā savai jaunajai dziesmai "Labs skats" atklāj vēl neizstāstītu stāstu. 

Dziesma ir veltījums Denisa draugam, MMA (Mixed Martial Arts) cīkstonim Daņikam Vesnenokam, kurš nolēmis atgriezties profesionālajā sportā pēc kāda traģiska notikuma.

Deniss paralēli mūzikai nopietni nodarbojas ar MMA cīņu un tieši tā arī iepazina savu draugu, cīkstoni Daņiku Vesnenoku. 

"Diemžēl Daņika profesionālo karjeru pārtrauca kāds traģisks notikums, kas atklāj kriminālo aprindu aizkulises un ielu dzīves skarbo realitāti.

Šā gada 17. martā pēc kāda konflikta Daņiks saņēma piecus šāvienus vēderā un kritiskā stāvoklī nonāca slimnīcā.

Tas ir brīnums, ka viņš izdzīvoja. Pats šo dienu viņš sauc par savu otro dzimšanas dienu," teikts repera preses paziņojumā. 

Daņiks Vesnenoks slimnīcā
Daņiks Vesnenoks slimnīcā Foto: publicitātes

Deniss ar šo dziesmu vēlējies izcelt Daņika spēku, neatlaidību un dzīvotgribu. Daņika mīlestība pret tuvajiem un savu aizraušanos palīdzēja viņam izdzīvot. Viņš nav padevies arī šobrīd un jau gatavojas cīņai rudenī, kurā aizstāvēs savu titulu.

"Daņiks ir piemērs tam, kādam ir jābūt īstam vīram, – viņš vienmēr izrādījis cieņu pret apkārtējiem un saviem cīņu biedriem, bet sevi un savus tuvos vienmēr aizstāvēs. Viņš nepadodas pat brīžos, kad šķiet, ka piecelties ir neiespējami," tā reperis.

Dziesma tapusi sadarbībā ar "Kreisā krasta" dalībnieku Kaizeru. Video veidojis Toms Rings.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu