Kā nogriezt matus uz pieres, lai izskatītos jaunāka?

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: AFP/SIPA/Scanpix

Karantīnas iespaidā daudzas slavenības mājas apstākļos sāka eksperimentēt ar savu izskatu, nereti pat pašas nogriežot sev matus. Lūk, pieci skaistuļu piemēri, kad šis eksperiments ir izdevies, jo viņas patiešām izskatās uzreiz gados jaunākas!

Aktrise Džesika Česteina

Mati uz pieres jeb tā sauktā čolka labi izskatās, ja mati tiek saņemti uz aizmuguri mezglā vai copē. Matu griezuma līnija nedaudz nosedz aktrises uzacis, piešķirot sejai noslēpumainību un izceļot smalkos sejas vaibstus. Augstā piere tiek paslēpta un piešķir koptēlam šiku. 

Foto: JEAN-BAPTISTE LACROIX / AFP

Aktrise Rīza Viterspūna 

Aktrises ovālā sejas forma ļauj veikt jebkādus eksperimentus ar matu griezumiem, jo tie visi izskatās labi. 

Foto: LUCY NICHOLSON / REUTERS

Modele Heidija Kluma

Pēc kāzām  vācu supermodele sāka izskatīties aizvien jaunāka, un viņas frizūra tikai palīdzēja. Mati uz pieres ir nogriezti pakāpeniski, kas lieki neizceļ aktrises sejas vaibstus, noņemot viņai 10 gadus.

Foto: FS/AdMedia/SIPA / FS/AdMedia/SIPA

Dziedātāja Dženifera Lopesa 

JLo savos piecdesmit gados izskatās satriecoši, vai ne?  Jauneklīgumu piespēlē arī viņas drosme eksperimentēt ar dažādiem matu griezumiem un matu krāsām. 

Foto: MIKE BLAKE / REUTERS

Aktrise Penelope Krusa

Spāņu aktrisei mati uz pieres ir jau ierasta lieta, kas nav velti, jo viņa patiešām mūžam izskatās jauneklīgi. Pēdējais eksperiments, saīsinot matu garumu virs uzacīm, bija ļoti veiksmīgs, piešķirot izskatam papildu koķetumu.

Foto: CURTO DE LA TORRE / AFP
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu