Krēslā pie terapeita: kas tiek darīts aiz slēgtajām durvīm (5)

Mārtiņš Daugulis/TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Dr. Artūrs Miksons
Dr. Artūrs Miksons Foto: Lauma Kalniņa

Mūsu ikdienā ir daudz robežu – starp izdegšanu un neizdegšanu; starp medicīnisku aprūpi un pašā sabiedrībā risināmām lietām, rūpējoties citam par citu; starp iespēju dzīvot pilnvērtīgu dzīvi un daudzos gadījumos diemžēl spirālveidīgu ceļu uz leju. Un bieži vien mēs dzīvojam ne vienā, ne otrā pusē, bet tieši uz šīs robežas. 

Pārraides "Uz robežas - psihiskā veselība šodienas acīm" otrajā sērijā mums ir tikai viens uzdevums – saprast, kā strādā mūsdienīgas terapijas psihiskās veselības atgūšanai psiholoģijā, psihoterapijā un psihiatrijā un kas tajās kopīgs, kas atšķirīgs.

Zem šī video un raksta ir "rāmītis", kurā jūs varat dalīties ar savu pieredzi, stāstiem un uzdot jautājumus, ko tālāk adresēsim speciālistiem.

Jau pēc pirmās pārraides mēs saņemam ļoti daudz vēstuļu un ziņu. Ar būtiskiem jautājumiem, ieteikumiem un dziļi personiskiem stāstiem. Paldies jums par to!

Un tāpēc nākamajā nedēļā mēs organizējam tiešraides atbilžu un sarunas maratonu – TVNET studijā būs nozares speciālisti, un mēs rindiņu pēc rindiņas aplūkosim jūsu jautājumus un kopā meklēsim atbildes

Komentāri (5)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu