Vienu Rīgas "Dinamo" maiņu varētu veidot Dārziņš, Indrašis un Karsums

Gatis Kreceris
, Sporta žurnālists
CopyDraugiem X Whatsapp
Lauris Dārziņš
Lauris Dārziņš Foto: Raimonds Volonts / dinamoriga.lv

Pētera Skudras vadīto Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandu Rīgas "Dinamo", visticamāk, papildinās Miks Indrašis un Mārtiņš Karsums, bet sastāvā turpinās spēlēt Lauris Dārziņš, liecina TVNET rīcībā esošā informācija. 

29 gadus vecais Indrašis iepriekš TVNET sacīja, ka primāri vēlas palikt mājās un spēlēt Rīgas "Dinamo". 

Viņš ir viens no spēlētājiem, kuru savā komandā vēlas redzēt Skudra. Uzbrucējs "Dinamo" pārstāvēja no 2011. līdz 2018. gadam. Pēdējās divas sezonas viņš spēlēja Maskavas "Dinamo".

Rīgas "Dinamo" rindās, visticamāk, atgriezīsies Mārtiņš Karsums, kurš Latvijas vienību pārstāvēja no 2010. līdz 2013. gadam. 34 gadus vecais uzbrucējs iepriekšējās divas sezonas pavadīja Maskavas "Spartak". 

Iepriekš sarunā ar TVNET Rīgas "Dinamo" padomes priekšsēdētājs Juris Savickis pauda, ka par līgumu ar Karsumu nav runāts. Taču tagad viņš ir tuvu tam, lai parakstītu kontraktu. 

Skudra trešdien teica, ka ar vairākiem spēlētājiem panāktas mutiskas vienošanās un daļai hokejistu tiks samazināti personīgie līgumi. Ar jaunumiem komandas sastāvā "Dinamo" varētu nākt klajā līdz šīs nedēļas beigām. 

Rīgas "Dinamo" nākamajā sezonā, visticamāk, turpinās spēlēt pieredzējušais Lauris Dārziņš, kurš pēdējos gados bijis viens no komandas līderiem. 

Nākamo KHL sezonu paredzēts sākt 2. septembrī, bet maz ticams, ka tā notiks, jo Krievijā aizvien plosās Covid-19.  

Rīgas "Dinamo" Gagarina kausa izcīņai nav kvalificējusies sešus gadus pēc kārtas. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu