Paveikta vairāk nekā puse no plānotajiem Rīgas iekšpagalmu remontdarbiem, apgalvo pašvaldība (2)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Evija Trifanova/LETA

Rīgas apkaimēs norit iekšpagalmu remontdarbi, tostarp Vecmīlgrāvī un Teikā paveikta lielākā daļa plānoto darbu, bet Latgales priekšpilsētā un Pārdaugavā - apmēram 50% no plānotā darbu apjoma, informēja Rīgas domē.

Latgales priekšpilsētā patlaban darbi noris un nākamgad turpināsies kvartālā starp Lubānas, Salaspils, Slāvu un Maskavas ielām. Šogad atjaunojamie piebraucamie ceļi skar namus Rītupes ielā 32, 34, Salacas ielā 23, Zilupes ielā 14, 14 k1, 29, 33, Maskavas ielā 191, Lubānas ielā 6, 8, 10, 12, 14, 16 un Pļaviņu ielā 15.

Asfaltēšana paredzēta 4100 kvadrātmetru platībā, bruģēšana - 9500 kvadrātmetru platībā. Patlaban atjaunota apmēram puse no bruģēšanai paredzētā apjoma un sākti asfaltēšanas darbi. Plānots, ka bruģēšanas darbi tiks pabeigti līdz septembra vidum, bet asfaltēšana - līdz oktobrim.

Pārdaugavā pašlaik darbi tiek veikti Bolderājā un Imantā. Valentīna Pikuļa alejā 14 tiek veikti vecā asfalta demontāžas darbi, uzmērīšana un planēšana, savukārt bruģēšana noris Kurzemes prospektā 154, bet Saulkalnes ielā 12, 14 un 16 tiek veikta vecā seguma demontāža un lietusūdens kanalizācijas sistēmas atjaunošanas darbi. Jau ir veikta gandrīz puse no visiem plānotajiem darbiem

Savukārt Vecmīlgrāvī pabeigta lielākā daļa darbu - noslēgumam tuvojas koplietošanas ceļu bruģēšana kvartālā starp Atlantijas, Mērnieku un Rīnūžu ielām, kā arī sākti darbi Teikā, Ropažu ielā 34. Tāpat darbu noslēgumam tuvojas piebraucamo ceļu asfaltēšana Raunas ielā 35, 35k-2, 37, 37k-2, 39 un 39k-2 un tiek veikti sagatavošanas darbi Juglā.

Iekškvartālu, piebraucamo ceļu un pagalmu atjaunošanas darbi šogad plānoti desmit Rīgas apkaimēs - Vecmīlgrāvī, Teikā, Juglā, Purvciemā, Krasta masīvā, Āgenskalnā, Bolderājā, Ziepniekkalnā, Imantā un Daugavgrīvā.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu