Pāragri mūžībā aizgājusi LNMM komunikācijas un izglītības nodaļas vadītāja Anna Balandina

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes foto / LNMM

Pēc smagas slimības pāragri mūžībā devusies LNMM komunikācijas un izglītības nodaļas vadītāja Anna Balandina (1986-2020), sociālajā tīklā Facebook vēsta Latvijas Nacionālais mākslas muzejs.

Kopš 2011. gada Anna Balandina bija Komunikācijas un izglītības nodaļas vadītāja Latvijas Nacionālajā mākslas muzejā, bet Kopš 2018. gada Anna darbojās arī Latvijas Muzeju biedrības valdē.

"Pēdējā gadu desmitā viņa paguva atstāt nozīmīgus profesionālos un cilvēciskos nospiedumus savā apkārtnē, īpaši stiprinot muzeju saikni ar sabiedrību un pievēršot uzmanību Latvijas muzeju sasniegumiem arī starptautiskajā vidē," teikts Facebook ierakstā.

Kopš 2018. gada Anna darbojās arī Latvijas Muzeju biedrības valdē. 

"Saulainais un vējainais 22. jūlija rīts mums atnesa nepielūdzamu sēru vēsti. Šajā laikā skumstam kopā ar Annas dzīvesbiedru Dāvidu un mazo meitiņu Adeli. Latvijas Nacionālais mākslas muzejs un Latvijas Muzeju biedrības valde izsaka visdziļāko līdzjūtību visiem Annas Balandinas tuviniekiem un draugiem. Lai gan Annai bija atvēlēts mazāk laika nekā citiem, pēdējā desmitgadē viņa paguva atstāt nozīmīgus profesionālos un cilvēciskos nospiedumus savā apkārtnē, īpaši stiprinot muzeju saikni ar sabiedrību un pievēršot uzmanību Latvijas muzeju sasniegumiem arī starptautiskajā vidē. Mums ļoti pietrūks Annas. Nebūs viegli aprast ar domu par vitāla un daudzām iecerēm pārpilna mūža netaisnīgo pārrāvumu. Anna Balandina turpinās dzīvot daudzu Latvijas muzeju darbinieku atmiņās, atgādinot par profesionālo degsmi, dzīvesprieku un spēju cīnīties līdz pēdējam."

TVNET izsaka līdzjūtību piederīgajiem! 

CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu