Jaunā "Netflix" zvaigzne - austrāliešu aktrise Ketrīna Lengforda (1)

"Cursed"
TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Austrāliešu aktrise Ketrīna Lengforda seriālā "Cursed"
Austrāliešu aktrise Ketrīna Lengforda seriālā "Cursed" Foto: Netflix

Par vienu no populārākajiem pēdējo nedēļu seriāliem video straumēšanas vietnē "Netflix" kļuvis fantāzijas žanrā ieturētais darbs "Cursed" ("Nolādētā"). Seriāls turpina tādu priekšteču kā "Troņu spēle", "Vikingi" un "Witcher" vizuālo valodu. Galvenajā lomā - jaunā austrāliešu aktrise Ketrīna Lengforda (Katherine Langford).

Pandēmijas laikā jaunā seriāla reklāmas video tiek demonstrēti uz lielākajiem reklāmas ekrāniem visā pasaulē, taču pati aktrise, kura vīrusa sērgai sākoties iestrēgusi Zviedrijā, to visu vēro no malas. 

"Viss tas ir sirreāli. Es labprāt būtu Taimskvērā un redzētu šīs reklāmas, taču, kad sākās pandēmija, es biju Eiropā, tā esmu šeit iestrēgusi, un gaidu," viņš atklāj intervijā izdevumam "NME".

Seriāla reklāmas rullītis.

24 gadus vecā aktrise pagājušogad plašāku ievērību guva kriminālajā komēdijā "Uz nažiem" ("Knives Out"), kur filmējās vienā ansamblī ar tādām zvaigznēm kā Daniels Kreigs (Daniel Craig), Kriss Evanss (Chris Evans), Ana de Armasa (Ana de Armas), Lī Kērtisa (Lee Curtis) u.c. Savukārt pirmā nopietnā loma viņai bija 2017. gada seriālā par pusaudžu pašnāvības tēmu "13 Reasons Why".

Ketrīna Lengforda
Ketrīna Lengforda Foto: VALERIE MACON / AFP

Šobrīd slavas virsotnē viņu uznesis seriāls "Cursed", taču izbaudīt šo slavu viņai nākas pie draugiem Zviedrijā, kur viņa mācās ģitārspēli, kā arī rūpējas par istabas augiem.

"Es mēģinu būt produktīva,"

viņa saka.

Vēl pirms četriem gadiem par šo aktrisi gandrīz neviens nezināja. Jaunā meitene nodarbojās ar peldēšanu un tikai vēlāk pievērsās aktiera darbam.

Seriāls "Cursed" balstīts uz komiksu ilustratora Frenka Millera (Frank Miller) un Toma Vīlera (Tom Wheeler) darba motīviem. Tas apspēlē karaļa Artura leģendu, kurš saņēma savu slaveno zobenu no Ezera lēdijas rokām. Šī ezera lēdija seriālā ir Nimue, ko tad arī atveido Ketrīna Lengforda.

Seriālā filmējas arī "Vikingu" zvaigzne Gustafs Skārsgārds (Gustaf Skarsgård), seriāla "Ozark" aktieris Pīters Mulens (Peter Mullan), seriāla "Versaļa" aktrise Ketrīna Volkere (Catherine Walker) u.c.

Seriāla pirmā sezona ar desmit sērijām klajā nāca 17. jūlijā.

Foto: Austrāliešu aktrise Ketrīna Lengforda.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu